Seden Fatoliiii direk radyoloji randevulu 200 tlydi canim diğerleri once kadin doguma muayene oldurup ek ücret istiyodu
Seden nefiseee 200 tlydi canim direk radyolojiden aldim randevuyu bide kadin doguma muayene olup ona ayri Muayene parasi falanda vermedim
Tubbb SevdaNurum evet. Prof zaten konuyla ilgili bilgisi beni çok çok memnun etmişti; onun dışında ilgisi, hitabı, konuşma şeklide çok iyiydi.
Tubbb SevdaNurum ne kadar sürdüğünü inan hiç hatırlamıyorum. Zaten stres ve heyecandan vakit aşırı hızlı geçiyor orda :) cd vermedi; rapor ve fotoğraf verdi.
Esra1005 Prof dr ali ergün hem kaliteli bi insan hemde en ince detayına kadar anlatıp insanın içini rahatlatıyor 👍🏻
Melis06 Tubbb canim fotografta bebek artik belli oluyor mu boyle yuzu hatlari felan ya cok merak ediyorum suan uzayli gibiya😆
Minnakfasulyem Bende ayın 17 sinde ali İpek hocaya gidicem gitmeden önce herhangi birley yapmak gerekiyor mu geçenlerde bir post okudum tok gidin tatlı yiyip meyve suyu için falan demişler hastaneden sanırım bilgisi olan var mı
Tubbb Melis06 biraz daha belirgin oluyor ama benim tırtıl hiç yüz vermediği için biz yine tam görememiştik :) umarım siz görürsünüz.
Deletedmom411 Melis06 evet uzun süre inceliyor herşeyi tek tek anlatıyor ve CD veriyor muayene ücreti 325 idi Hanus Fatoliiii ben eylül de yaptırdığım da 325 TL Di. Servet ünsal tıp merkezini arayarak randevu alabilirsiniz