bsnrd Kizlar merhaba kız kardeşimin oğlu oldu şuan iki haftalık sünnet ne zaman yaptırdınız ve nerede. Hastaneye gitmek için hangi bölüme randevu almak gerekiyor teşekkür ederim.
Betusperi bsnrd çocuk cerrahi bölümünden randevu alınıyor evet. Ben ilk çocuğumu 8 aylıkken yaptırdım. Şimdi 2. Erkeğe hamileyim en küçük haliyle ne zaman uygun olursa yapmayı düşünüyorum
Berfin3 bsnrd çocuk cerrahiye gittik 2 aylıkken yaptırdık biz ama sıkıntılıydı oğlumun pipisi idrarını yaparken çok ağlıyordu morarma derecesine geliyordu. 6 aydan önce öneriyorlar doktorlar tam dönmeye başlamadan önce
mimar_anne bsnrd çocuk cerrahi bölümünde 2 aylıkken yaptırdık kesinlikle küçükken yaptırmak en iyisi ellenip ayaklanınca çok zor oluyorlar
Bbuse12 bsnrd 1 aylikken yaptirdik cocuk cerrahisinde sadeece ilk gun cok agladi ertesi gun normal hayatimiza donduk 2. Bebegime de ayni sekil 1 aylikken yaptiracagim
Mercanaa bsnrd evt direk o bölüme gittik çocuk üroluğ ta yapıyor oraya bulamazsanız orayada alabilirsiniz randevu