2princessmother Bugün 12 olduk teyzeler ablalaaarrr 😍❤ Varmı bizim gibi 12 hafta içerisinde olan ne gibi durumlar var sohbet edelim
Dlntkesn 2princessmother 13+2 yiz 12+5 de ikili tarama yaptırdık 3lğ yaptırmıycaz sonuçlar temiz çok şükür. Sizde sağlıkla alın kucağınıza 💜
Echanim @“Hazal11”#p3236366912+5 olduk şükür herşey yolunda 2 gündür güneşten etkilendim rahatszdm şuan daha iyim
2princessmother Echanim maşallah canım sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 😊 cinsiyet belli mi İkili tarama vs yaptırdın mı
Echanim 2princessmother cinsiyet belli değildi 2 hafta önce gittiğimde bidahaki kontrolde belli olur artık senin bellimi
Feyzamali33 Kek bende 11+3 oldum bende ikili için gideceğim ama ben son zamanlarda kendimi hiç hamile gbi hissetmiyorum sende de oluyor mu ne kasık ağrısı ne başka bir ağrı sanki bir şey yok gbi hiç
Kuboo2 Merhaba bizde 12 +4 olduk .çok şükür iyi gidiyor 3.gebeliğim 2 li tarama testi yaptırmadım imza atıp 🤗 11 haftalıkken kıza benzetti sadece nasip 2 oğlum var kız olsun çok istiyoruz🤭
2princessmother Echanim bende perşembe günü gidicem canım 2 hafta önce gitmiştim küçüktü o zaman belli olmazdı zaten 😊 inşallah öğreniriz hayırlısı olsun cinsiyetin bir öenmi yok ama insan merak ediyor sadece 1 kızım var bakalım nasip
2princessmother Echanim bende çok kararsızım acaba fetal DNA mı yapsam İlk gebelikte fetal yaptırdım ama şimdi doktorum şuan için bence gerek yok diyor eğer bir sıkıntı çikarsa zaten ben yaptırmanı söylerim dedi kararsızım 🙂
Dog-mom Merhabaaa 12+1 den selamlar👋😄 şuan için bir sıkıntım yok geçen hafta Fetal DNA testi yaptırdım sonucunu bekliyorum heyecanla bakalım ☺️
Feyzamali33 Dog-mom bende 11+3 oldum bende ikili için gideceğim ama ben son zamanlarda kendimi hiç hamile gbi hissetmiyorum sende de oluyor mu ne kasık ağrısı ne başka bir ağrı sanki bir şey yok gbi hiç
Feyzamali33 Berrak11 bende 11+3 oldum bende ikili için gideceğim ama ben son zamanlarda kendimi hiç hamile gbi hissetmiyorum sende de oluyor mu ne kasık ağrısı ne başka bir ağrı sanki bir şey yok gbi hiç