Nergislyssa Ay günler asla geçmiyor ya gerçekten bi gün bi hafta gibi geliyor sizde de durumlar böyle mi ? Ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum ne sağıma soluma dönebiliyorum ama biliyorum ki koynuma aldığım an geçecek 🐣
Alparslanmom__ Nergislyssa az kalms sağlıkla kucağıniza alirsnz inşallah 😊🙏biz daha 103 gündeyiz banada geçmiyor 🫄
Fatma44 Nergislyssa bizim de son 24gun görünüyor.ama normal doğumu bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecek oğlum.kaplumbaga gibi yürüyorum.yatamiyorum nefes almakta zorlanıyorum.saglikla kucağımıza alırız inşallah
Nergislyssa Alparslanmom__ bende öyle diyordum kuzum ama o günler daha hızlı geçiyormuş bunu anladım , hepimiz sağlıcakla bi avazda alalım inşallah kucağımıza 🙏🏻🐣❤️
Alparslanmom__ Nergislyssa maşallah 🧿 sağlıkla kucağıniza alirsnz inşallah 🙏darısı bana öğünleri görmeye 25+3 uz daha biz
Nergislyssa Fatma44 amin inşallah inşallah 🙏🏻 bana normal yada sezeryan demedi doktorum bakalım o perşembe belli olacak işte uygulamaya göre 22 bizim kıza göre belki 1-2 😂😂😂
Fatma44 Nergislyssa bzimde Perşembe kontrol bakalim sancı filan cikacakmi.benim kizimda normaldi.simdi oglumuda normal doğum istiyorum.10gun eksik sayın her bebek 9.ay10 günü tamamlamaz derler bakalım.pasa gonulleri ne zaman isteyecek
Nergislyssa Fatma44 Fatma44 o zaman 12 gün kalmış sayılır kuzum perşembe bende gitcem haberleşelim burdan
roseshah28 Nergislyssa Ben de yarın 37 olucam ve hastaneye gideceğim. Açık mıdır ? Değilse acile gideceğim. Ve erken gelsin istiyorum yaa 37 den sonrası erken doğum değil zaten 🥲
Nergislyssa roseshah28 evet ama gene de bebişlerimiz istediği zaman gelsin kuzum bende öyle istiyorum ama sonrada diyorum ki yok ya 😂😂😂 yarın açık değildir heralde işçi bayramı ya
Esrasnyz23 Nergislyssa benimde son 22 aramızda 1 gün var normal mi sezeryan mı olucağı daha belli değil ayın 6 sında belli olacak birde akıntı oluyor mu bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı
Nergislyssa Esrasnyz23 benim akıntım var kuzum ama enfeksiyon yok , henüz belli değil valla doktor bişey demedi
gzmgrn Nergislyssa merhaba benimde son 22 gün normal düşünüyorum ama korkuyorumda biraz. Perşembe günü benim de kontrolüm olcak. Çatı muayenesi olcak dedi doktor bakalım o zamana belli olur sanırım. O muayeneden sonra ya gelirse diye düşünüyorum 🙈😊😊 Sizede şimdiden hayırlısı olsun iyi doğumlar dilerim 🤗
Nergislyssa gzmgrn sana da kolay sağlıklı ve bi avazda doğum nasip etsin rabbim kuzum , bazıları çatı muayenesinden sonra doğurdum tetikledi diyor bazıları da hiç alakası yok diyor sanırım bedenle alakalı bişey