Melliisaa rabiaozcans ben bu olayın ancak özeller yapıyor sanıyordum devlet çalışanlarıda girmiş içine ah bu nasıl bir günah böyle 😞
Senabingol hanifeq bende çam sakura da doğum yapmayı düşünüyordum Bağcılar devlett ile esenler kadın doğum geriye kalıyor oraya da güvenemiyorum
hanifeq Senabingol birini tercih ediceksen esenler yada çapa tıp fakültesi ben şuan oraya gidiyorum riskli gebelik diye çok bekliyorsun ama herşeyi yapıyorlar en azından
Meltemm21 rabiaozcans hastane ararken Esenyurt reyap hastanesine gitmeyi düşünmüştüm ardından bi kaç haberden sonra vazgeçtim iyilkide gitmemişim bu devirde kime güveneceğimizi şaşırdık
Elifff4321 rabiaozcans Resmen canımızı emanet ettiğimi hastanelerin tuzaklarına bak acaba anadolu yakasında hangi hastaneler böyle nasıl öğrenebiliriz acaba
Ayaz_Aybars_mom rabiaozcans reyabi oldum olasi hic sevemedim zaten şu çorludaki en pahali ve sacma hastane vegada yeterli ünite olmadigi icin ve devlette hemen sevkler reyaba yapiliyormus ztn
Meltem9117 Ayaz_Aybars_mom ben Vega ya gidiyorum doktorum orda Şimdi doğursam yeni doğan ünitesi yok mu Allah korusun bir şey olsa Reyap a mı sevk olcak yani
Bitaneanne rabiaozcans inanamıyorum ya nasıl bir zihniyet nasıl bir çağ artık şaşırmaktan yetişemiyorum olaylara hangi birine şaşırayım üzüleyim
Defnemehmet Bende Medilife Beylikdüzü’ne gidiyorum 2. Doğumumda öyle bir sorun yaşamadım bunda da yaşamam inşaallah
Merve-metin Defnemehmet bende Medilife Beylikdüzü hastanesine gidiyorum 22+1 hamileyim ve haberlerde listeyi görünce şok geçirdim doktorumda çok ilgili ama haberlerden dolayı o hastanede devam edip etmeme konusunda çok kararsızım siz hangi doktora gidiyorsunuz ben Ali beye gidiyorum
Tuba-M55 Defnemehmet ben de 3 ay önce orda doğum yaptım ama o zaman soruşturma sürecindelerdi. O yüzden herşeyi şeffaf yapıyolardı. Bebeğim yoğun bakımda kaldı o süreçte bile her istediğimiz bilgiye ulaştık. Eşim de ben de sağlık sektöründe çalıştığımız için aklımızda soru işareti borakmadlar
snmglerr Defnemehmet hangi doktora gidiyorsunuz bu hastanede? Bir de kaçıncı haftanizdasiniz şuan? Değiştirmeyi düşünüyormusunuz
Anne-bebek1 7.haftadan itibaren bende reyap esenyurta gitmeye başladım doktorumdan memnunum diye hiç hastaneyi değiştirmeyi düşünmedim doğumu burada yaparım diye düşünüyordum ama bu haberlerden sonra hastaneden o kadar soğudum ki zaten doğumla ilgili fiyatı da bir türlü öğrenememiştim orada bununla ilgilenen biri var bir türlü kadına denk gelemedik bir kere denk geldim odadan kovmaktan beter etti hastam gelecek çıkın sırada bekleyin dedi eşime boşver sonra öğreniriz bunun için sıraya giremem dedim yoğun bakım ünitelerinin olmasıyla övünüyorlardı bunu bir avantaj olarak sunuyorlardı ama şuan tamamen onlar için dezavantaj durumuna geldi zaten riskli bir gebeliğim var 22. Haftama girdim bu haftaya kadar nasıl geldim ne yaşadım bir ben bir Allah bilir bir de bunların aç gözlülüğü yüzünden bebeğimin sağlığının tehlikeye atılması düşüncesi bile uykumu kaçırıyor
surprizbebe rabiaozcans ben çarşamba ankara etlik lokman hekimde doğum yaptım 35+2 de. Daha bebeğimi kucağıma alamadım. böyle şeyler okudukça psikolojim bozuluyor. Ama doktorlara nasıl güvenmem. Nasıl çıkaralım derim. Elimden ne gelir. Solunum sıkıntısı devam ediyor diyorlar. Ben bugün taburcu olacağım bebeğimi bırakıp gideceğim o kadar üzgünüm ki😢😢
Defnezumramom rabiaozcans bende Ankaradaki a lifeda özelde yaptm doğumu kızımı 10 gün ne için olduğunu tam anlayamadan küveze aldılar ve benle doğum yapan herkesin bebeğide küvezdeydi neyi var diyorum bi doktor su yutmuş ondan diyor neyi var diyorum başka doktor ondan değil emme refleksi yok diyor neyi var diyorum başka doktor kanında enfeksiyon var diye diye tam 10 gün yattı çocuğum küvezde yine hamileyim başka özele gidiyorum burdada aynı olursa imza verip çıkartıp devlete götüreceğim kontrollere özelde böyle bi para tuzağı olduğunu ben sonradan anladım siz siz olun buna kanmayın
efelinamoms Defnezumramom yerinizde olsam yenidoğan sıkıntısı olmayan devlet hastanesi terxih edebilirim bilkent şehir hastanesi kendi hastanesinde dığumu olmuş hiç bir bebeği başka hastaneye sevk etmiyor ayrıca yenidoğan yoğun bakımları yeterli ben orada doğum yaptım bebeğim 2 gün kuvözde kaldı 3.gün anne bebek servisine geçtik birlikte solunumda sıkıntı yoksa sadece enfeksiyon için antibiyotik alacaksa bebekle anneyi ayırmıyorlar çok araştırmıştım o yüzden orada doğum yaptım anne bebek servisindede herşeyde yardımcı oluyorlar tek oluyorsunuz ama hemşireler ters davranmıyor 2022 ve 2023de doğum yaptım ikisindede memnun bir şekilde ayrıldım
Melikeakkc Defnezumramom bende Ocak 2021 de doğum yaptım benimde çocuğumu 6 gün yoğun bakımda tuttular
gulerilk Ankara’da böyle bi durum var mı acaba çok üzgünüm endişeleniyorum evime en yakın bi devlet hastanesi var orda takipliyim küçük ilçedeyim yenidoğan yoğun bakımı sordum geçen hafta buranın pek iyi değil dedi kadın doğum sekreteri şimdi napıcam çok endişelendim
YesimAykut surprizbebe İrade hoca çok iyidir işinde, sonsuz güvenebilirsiniz, asla kimsenin bebeğini doğum sonu ihtiyacı yoksa yoğun bakıma almaz, 3 4 yıl İrade hocaya gittim geldim, hiçbir kötü niyetini ya da parayla alakalı Bi durumunu görmedim
Leyldemiir Merve-metin Hamileliğimin ilk aylarında şiddetli kanamam oldu ve düşük tehdidi yaşadım. Acilde bu doktor vardı. Bana sistemde yatış verildi görünüyordu fakat yatış yapmadım. Serum verip gönderdiler. Sigortacımız bizi uyardı. Böyle sigortadan para alıyorlar dikkat edin dedi. O dönem şikayet etmediğime pişman oldum. Zaten her şeye kesinti yapan bir hastane. Ayrıca aynı gün gittiğim devlet hastanesi bana acil yatış verdi. Kanamam yoğun olduğu için takip edildi. Medilife yatış verdi gösterdi sadece. Hastaneden soğuduk. Ali hocayı bilen hemşire bir tanıdığımız “Sezeryanda 7 dikiş atılıyor ama Ali hoca çok uğraşmıyor 3 kat dikiyor. İkisi de olur ama 3 kat dikiş hastaya daha çok acı veriyor. İyileşmesi uzun sürüyor” dedi. Bu hastaneyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Orada muayene olduğum Ayşe Bilgen doktoru da hiç tavsiye etmiyorum. Kanama alanım büyüdüğünde “Kanama alanını beğenmedim” diyip yerine geçti. Psikolojimi bozdu. Terbiyesizlik yaptıkları, o hastaneyi şikayet etmediğime gerçekten çok pişmanım. Her şeye para aldılar. Yaklaşık 3-4 kez gidişimizde sigortamız olmasına rağmen 5 bini geçen ödeme yaptık. Aynı işlemleri başka hastanede yapmamıza rağmen para talep edilmedi fakat bu hastane hep para almış.
Almad Merve-metin bende medi life ali beye gidiyorum haftayada randevum var hatta bir tanıdığımızın önerisi ili gitmeye başladık zaten bende doktordan memnunum ama doğumdan sonra olduki yoğunbakımlık bir sorun oluştu nasıl güvencez şu saaten sonra böyle bir olay söz konusu olamaz zaten yapıyorlarsada yapamazlar diye düşünüyorum