Mom_boy Alparslanmom__ ay kesinlikle 1 haftadır uykusuuzum 2 saatlik uykuyla dinç bi şekilde duruyorum 🥲sırt agrıları tekmeler
numix yeschef-13 ben de öyleyim 4 saat mi ne uyudum. Kraker yüklemesi yaptım kendime 😂 aç olunca midem bulanıyor
Alparslanmom__ Mom_boy maşallah az kalmış sağlıkla kucağıniza alirsnz inşallah 😊🌸 cinsiyeti nedir? Erkek mi😊
numix Mom_boy ne gibi belirtilerin vardı peki. Benim cinsiyeti daha belli değil ama hep erkek hissediyorum 😂 Hamilelik belirtim yok sadece arada başım ağrıyor gibi.
Mom_boy numix ben kız bekliyordum ilk haftalarda 12 haftada ögrendik erkek oldugunu ama kız düşünüyordum 😅ilk haftalarda canım ekşi acı cekiyordu 4 aydan sonra tatlıcı olduk birde hiç bulantım olmadı kusmadım🤣
Elifasell Alparslanmom__ valla ya o kadardauykum var . Oğlumun gebeliğinde hiç böyle değildim. Bunu geç oğrendim. Rabbim korumuş sakınmış dedim simdik cok korkuyorum. Hep bir soeun cıkmaya başladı
Alparslanmom__ Elifasell korkmayın sakin olun pozitif düşünün herşey güzel olacak Allah’ın izniyle 😊🙏🌸
meelooss numix evet normal doğum olacak doktorum eli kulağında her an gelebilir dedi bekliyorum hem heyecan hem korku var 🥹😍
Elifasell Alparslanmom__ amin amin inşallah. Rabbim hayırlısıyla hepimizi kavuştursun. Olmayana da nasip etsin sağlıcakla inşallah🥰🥰🤲🤲
numix meelooss İnşallah su gibi geçer, sağ salim kucağına alırsın♥️ ilk gebelik mi? Benim de hep gönlümden normal doğum geçiyor ama biraz canım tatlıdır naparım bilmiyorum
Alparslanmom__ meelooss neguzel sağlıkla kucağıniza alirsnz inşallah pozitif su gibi doğumlariniz olsun 🙏😊🌸 darısı bana ve doğumu bekleyen tüm hamiş annelere olsun insllah 🙏
Alparslanmom__ meelooss su gibi pozitif dogumlarimiz olsun inşallah 🙏🐣bu platformda da pozitif doğum hikayenizi bekliyoruz 🌸
Alparslanmom__ numix bende normal doğum istiyorum Allah nasip ederse Allah gücünü verir inşallah ya ben buna inanıyorum hep pozitif düşünmeye çalışıyorum kadın olarak biz güçlüyüz 😊🌸
meelooss numix amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸 evet ilk gebelik benimde canım çok tatlıdır iğneden bile korkarım 🙄