[silindi] Evhamlikurabiyeanne Zeynep çevremizde çok olmasa seçeneksiz olacak da maalesef çok var. Klasik istiyorum zaten
bahocum [silindi] eşiniz fikir vermiyorsa ne istiyorsanız onu koyun bence. Etrafın ne söylediğine de kulağınızı kapatın. Tabi hoşunuza giden bir isim varsa çevrenizin önerdiği ayrı ☺️ çocuk sizin çocuğunuz sonuçta eşiniz ve siz haricinde pek söz hakkı olduğunu düşünmüyorum ben ❤️
Elifasell Damla92 gercekten öyle bir de kibar naif narin bir isim ve ben cok inanıyorum isim analizine kişi tasıyor ismini kızçelerimiz de öyle olur insallah🥰
Damla92 Elifasell aynen öyle canım kesinlikle isminin karakteristik özelliğini taşıyor yavrular 🥰 hayırlı ömürleri olsun yavrularımızın aminnn canım🫶🏻☺️
mineoksuz11 [silindi] bizde çok düşündük Aylin ve Defne arasında kaldık bir kaç kişiye sordum defne daha güzel dediler öyle karar verdik birde kızım var Erva ☺️ yani şu süreçte söylemesi kolay olsun akılda kalsın bilindik isim olsun özellikle anlamı güzel olsun derken uyuyamadım kaç gece
Busra1819 Biz kız olduğunu öğrenir öğrenmez halası Cemre olsun dedi bizde beğendik Cemre olacak inşallah 🥰
Sare09 Papatya123_ benim söylediğim isim ışıl sanırım ışıl ışıl bir kız olsun istediğim için bana yakın geldi bu isim ama kv beğenmedi bu isme çok sert tepki verdi sonradan eşim beliz olsun dedi bende eliz daha güzel geliyor kulağa dedim ama eliz ismide anlamı tam belli değil sanırım en son eşim seçil ismini söyledi ama ben kararsız kaldım
Ru-meysaka [silindi] Asya, Arya, Talya, Meva, Nisa, Mavi, Deniz, Hira, Miray, Umay, Gökçe, Aybüke, Sena, Asena, Tomris, Bahar, Bade, Defne, Duru, Doğa, Belin, Dora, Eysa, Güneş, Gök, Seher🩷🤍
Esen3 Ben kızımın ismini SARE koyucam koymak isteyenlere belki fikir olur diye Hz. İbrahim peygamberimizin eşinin ismi anlamı güzel ve prenses demek
zehraaslan [silindi] canını hiiçç sıkma bebeğin rızkıyla doğacağı gibi en güzel ismi de yazmıştır Rabbim nasibine💖 isim konusunda hiç kimseyi umursama içinden gelen isimi koy eğer beğenmiyorlarsa aldırış etme senin içine siniyorsa babası okey diyorsa hiç dert etme.. isim önerisi olarak da şunları bırakıyorum şuraya🙂↔️❤️ Elizan🎀 Sare Dua🎀 Asel Liza🎀 Devin🎀 Berika🎀 Tuana🎀 Asel Lina🎀 Nisa 🎀
ebru1221_ Damla92 şuan sizden esinlenerek göbek ismine Aybala olarak karar verdim 😂 çok güzelllllll 🫠 İsme çoktan hazırdı zaten göbek ismi olsun Aybala da 😻❤️🔥
Damla92 ebru1221_ yaa çok sevindimm 🥰🥰. Benim aklımda daha sade isimler vardı aslında inci, Umay gibi kısa isimler eşimde sürekli tamamıyla Türk kökenli bir isim istiyorum diyordu Umay’da kararlı gibiydik bi aksam internetimizle ilgili bi sorun yaşadık müşteri hizmetlerini aradı eşim çay içiyodk hoparlörden konuşuyordu bağlanan müşteri temsilcisi merhaba ben Aybala dediği an göz göze geldik hep birlikte gülümsedik ☺️ kapayınca ayy ne hoş geldi ya kulağıma ilk kez duyuyorum bu ismi dedim ailecek beğenmiştik gebelikte olunca araştırdık ortak ve radikal bir kararla Aybala dedik 😅 güzelliklerle gelsin inşAllah prenseslerimiz adı gibi güzel bir ömrü olsun inşallah 🫶🏻💕🌸
Sessizlik-21 [silindi] kafanda 2tane 3tane isim belirle kizin dogunca yuzune bk ve soyle oyle hangi isimi tasiycani hissediyo gibi oluyosun inan bnde dogunca koydum ogluma ismi ve hic pisman degilim
ebru1221_ Damla92 aaminn 🙏🏼 Bizim Eliz Mavi olucak ismi anlamı emir veren prenses, güzel zarif ve güçlü kadınları çağrıştırıyor 🌸 ama göbek ismi de anlamı güzel olsun olmuşken ☺️
Damla92 ebru1221_ yaaa çok güzel ismi ve anlamınada bayıldım 🫶🏻 adı gibi güzel bahtı olsun inşallah sağlıcakla kavuşalım kızlarımıza 🥰🤲🏻💕
ZeyHus33 [silindi] benimkinde Berra ismine taktı Sonra hüma dedik 2 isimde takıldık kocaya isim veriyorm yok yok yok diyor Berra. Veya hüma olcak büyük ihtimal