Sadeceanne2 Rabbim başka dert acı vermesin 😄hiç kimsenin önerisini kabul etmeyin ve üç isim belirleyin kafanızda bebeği gördükten sonra net. Sana bu yakışır diyin Üzülmeyin daraltmayın kendinizi son anlarınızı değerlendirin dinlenin gezin tozun eğlenin
Damla92 [silindi] Bizde Umay ve Aybala arasında kalmıştık Türkçe kökenli bir isim istiyorduk tam anlamıyla. Çocuklarımıza da sorduk Aybala ‘ya karar verdik çok tatlı geldi kulağımıza çok ısındık isme net olarak Aybala koyacağız bizde ☺️🌸💕
Elifasell Damla92 benimde doktorumun adı aybala cok hoşuma gidiyor. Kızımın ismi asel belinay olacak babayı ve abiyi ikna edemedim. Doktorumdan rica edeceğim göbek bagını keserken kendi isminizi koyarmısınız diye🤭🤭 göbek adı aybala olacak inşallh ☺️☺️
Twinsmom16 [silindi] İkizlerim olacak Belis İlay - Alina Umay koyacagız Bunların dışında size önerebileceğim Serra ve Gökçe isimleri taşıdıkları harfler açısından şanslı isimler 👍🏻
Damla92 Elifasell çok hoş geliyor bana bu isim ya çok güzel bi tınısı var 🌸. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah prenseslerimizi 🫶🏻😘😊
Ege-neslihan [silindi] elif ismini cok seviyorum aslinda ama kizim olsaydi nehir koycaktim😍 Selen Derin Leyla Bu isimleride seviyorum cok degisik isimleri sevmiyorum ben açıkçası icine sinen illaki olur bizde 2. Oglumuza zor karar verdim 1.ege 2 selim koycaz
Elifasell Damla92 gercekten öyle bir de kibar naif narin bir isim ve ben cok inanıyorum isim analizine kişi tasıyor ismini kızçelerimiz de öyle olur insallah🥰
ebru1221_ Damla92 şuan sizden esinlenerek göbek ismine Aybala olarak karar verdim 😂 çok güzelllllll 🫠 İsme çoktan hazırdı zaten göbek ismi olsun Aybala da 😻❤️🔥
[silindi] Fundahakanb keşke ben de ilk dediğimiz isme tamam deseydim :) mükemmeli ararken en saçmasına razı olmak
Fundahakanb [silindi] çok takılmayın isme. Evlenmedne önce şöylemolsın böyle olaun vs diye konusan ben hiiiç takılmıyorum . Babası koydu diyip geçiyorum :)) anlamı güzel mi evet çift isim olmasın bir de başka bişi aramıyorum ama sırf değişiklik olsun diye mina lila liya vs koymazdım . Kızım olursa ayşe koyalım demiştim eşime benim takma adım ayşe diye istememişti yani isim konusunda ben gercekten rahatım
Serife1402 [silindi] isim için falan inanın kendinizi üzmeye değmez onu sağ salim kucağınıza alın gerisi inanın umrunuzda olmayacak. İsim en kolayı artık
Evhamlikurabiyeanne Esim ben ne isim önersem begenmiyordu sacma sapan isimler öneriyordu bari zeynep olsun dedik hic karar veremiyorsanız Zeynep Nazlı Ela gibi klasik bir isim koyun en azindan
[silindi] Evhamlikurabiyeanne Zeynep çevremizde çok olmasa seçeneksiz olacak da maalesef çok var. Klasik istiyorum zaten
[silindi] Deletedmom_89 zaten öyle istiyorum . O yüzden çok zorlanıyorum. Hem İslami çağrışımı olsun anlamı güzel olsun klasik olsun her dönem beğenilsin (Beyza amine Elifzeynep vs tarzında ) onlar da hep çevremizde var
plajterligi [silindi] bizde kız olsaydı hümâ leyla ya da hümâ sare olarak düşünmüştük oğlumuz olursa da Asil Yiğit düşünüyorduk öyle koyduk. İsim anlamına çok inanıyorum, şu an 18 aylık oyun gruplarına götürüyoruz değişik isimler koycam diye o kadar saçmalamışlar ki yani oğlumun adı eski usül kalıyor onların yanında 😂