Ayseyucel Şuan 24. Haftadayım... ve ilk hamileliğim... Bazen inanılmaz hareketli oluyor bazen birkaçgün hiç hareket etmiyor... Sizde durum nedir ?
Nursemom90 Ayseyucel aynı canım korkma salı günü tepiniyodu iki gündür sessiz arada bi tekmikliyo doktor her pozisyonunu hissedebilceğin hafta değil hissettiğin günler pozisyonu elverişlidir dedi arkası dönükken hissedilmiyormuş mesela
Shrydn Ayseyucel valla ben 31 haftalık hamileyim. Bende bile öyle. Bazen cok aktif bazende iki duruyo cok endişeleniyodum ama alıştım😐 huyları boyle herhalde
Azrazerin Ayseyucel tam bunu okurken içimde orkestra edasıyla heryerden hissedilir darbeelr aldım😍💙🤗😅🤣
SevgiTkn Ayseyucel Bende 32 haftalığım canım. Çok yorulma her zaman soluna yatmaya çalış ve yattığın zaman çikolata ye uzan dinlen o zaman bak gör nasıl kıpırdanıyor. Belki uyuduğu zamana denk geliyorsundur. Endişelenme iyidir allahın izniyle 🙏💗🤲
Umutyorgun Shrydn bende 30 haftaligim benmde oyle..cok canm skiloyr aslnda bu duruma.yalvariom bebegime azda olsa tepki ver die.
Nursemom90 Ayseyucel ilk hissettikten sonra birkaç gün hissetmedim sonra hissetmiyorum bişey oldu diye zırıl zırıl ağlıyodum 😂 annelik işte hala tırsıyorum ama bebekler genelde böyle galiba
Azrazerin Ayseyucel sizde durum nedir sorusuna cevaptı yani hareketli ☺️ Artık uyuyp uyanıyor hareketsiz oldupu zamanlar uykuda ama hareketli oluncada zaten sert sert darbeelr hissediyorum☺️25 haftalığım bende
Shrydn Ayseyucel bide ben senin haftandayken cocugun balık gıbı yuzmesini hiss etdiydim. Ondan once sadeece tekmeler vardı. Sende durum nasıl
Duranb Ayseyucel benim o haftalar da sabah ve aksam cok hareketlenkrdi bebis simdi 37 olduk cikcak gibi ittirio bastirio geceleri sukur uyuyo uslu uslu
Ayseyucel MEĞER BENİM KIZIM ÇOK YORULDUĞUM GÜNLER AZ HAREKET EDİYORMUŞ... bugün az hareket ettim maşallah kımıl kımıl... ❤️❤️🧿🧿 PANİK YOK ENDİŞE YOK ... öprencem insallah sakin olmayı
Asli35k Ayseyucel 26. Haftadayım çalışıyorum hafta sonları kıpır kıpır hafta içi geceleri karnımı okşayıp rahatsız ediyorum biraz öyle hissediyorum ve gündüz çok hafif. Annenin yorgun olup olmadığına bağlı biraz da sanırım