Zilan_Drsn Zynp12 benimde 30 da başladı ya kan testi fln vermi çok şükür temiz çıktı ay dayanılacak gibi değil kollar bacaklar doktor dedi ama gebelikte normalmış☹️😂
Zynp12 Zilan_Drsn çok şükür birşey çıkmaması iyi vala artık duşa kabinle dediğim gibi kanki olduk bugün Dr söyledim güldü haklısın diyor polenden falanda olabilir dedi bana ama bilmiyorum
Zilan_Drsn ZeyHus33 Bnmde önce karın ve göğüste oldu şimdi her yerim o kadar kaşımışım hepsi yara oldu ya
Yesimdeniz Zynp12 kızlar benimde makatımda şiddetli kaşıntı ve yara oldu benimki Bayadır var sizlere oldumu ne yapmam gerek bunun için
Yesimdeniz Zynp12 6 7 aydır sürekli kaşınıyo 26+4 haftalık hamileyim şuan bu hamileliğimdeb önce bi hamilelik yaşadım düşük yaptım düşük yapmadan önce kaşınmaya başladı halada kaşınıyo ve yara oldu hep
gozdeee41 Zynp12 bu aralar bunu çok görüyorum duyuyorum burda bende deli gibi kaşınıyodum 2 hafta kaşındım sonra kendiliğinden geçti tabi doktorada gittim şükür bişey çıkmamıştı
Zynp12 gozdeee41 ya evet sağlık ocağındaki hemşire de söyledi hamile olmayanlarda bile varmış kaşıntı dedi artık polenden mıdır. Birden sıcaklar geldi ondan mıdır anlamadim
Zynp12 Yesimdeniz iyi yaptınız ondan olabilir damar çatlaması yaşamış olabilirsiniz düşükten sonra o ilaçla ve kremle geçer inşallah
Zynp12 Yesimdeniz benim normalde yok alerjim ama bu sene aşırı fazla polen var öyle böyle değil yani kapıyı açınca bile havalandırmak için evin içi doluyor
Zynp12 Zilan_Drsn banada alerji ilacı yazdı sonuçlar çıkana kadar çok kötü olursan bı kullan dedi ama dün kullandim bı etki gormedim demekki alerjik birşey degil