Zynp12 Arkadaşlar 26. Haftadan sonra vücut kaşıntısı olqn varmi nedeni nedir kollarım ayaklarım hep kaşınıyor. Günde 3 4 defa duş almaktan artık duşa kabinle kanki olduk 😂Olduysa neler yaptınız ne yapmam lazım
Anne18 Zynp12 alt ast değerlere bakılmalı ben ilk gebeliğimi böyle erken doğurdum zehirlenme yaşadım Gebelik yine kaşıntı başladı safra asitlerine bakıldı yüksek çıktı hemen ilaça başlandı tansiyon takibi yapıyorum çok önemli bir konu kan verin hemen
ZeyHus33 Zynp12 bende 28 haftadan Gogusumun ortasında kaşıntı Alerjik gibi Bide dün gece durduk yere kalktm baş parmagimin arası nsl kasiniyor Niese bagzende bacaklarda olyo karnında fln
Zilan_Drsn Zynp12 benimde 30 da başladı ya kan testi fln vermi çok şükür temiz çıktı ay dayanılacak gibi değil kollar bacaklar doktor dedi ama gebelikte normalmış☹️😂
Anne18 Zynp12 alt ast değeri yapılıyor mutlaka yaptır canım ben de karaciğer ilacı kullanıyorum işte bu kaşıntıdan dolayı
Zynp12 Anne18 ya tşk ederim yarın gideyim yaptırayım bende birde şekerim de var . İnşallah birşey çıkmaz
Anne18 Zynp12 diyet yapmak gerek şeker için çok dikkat et canım haftan küçük aman diyelim sen kanlarını ver zaten yüksek çıkarsa direk dahiliyeye gidersin hemen ilaç başlanır en azından erken doğum falan olmasın ben çektim de çevrem çekmesin ♥️
Zynp12 Anne18 gebelik öncesi şekerim var benim gebeliğin başından beri diyetisyenle devam ediyorum zaten. Çok tşk ederim
Zynp12 Anne18 Bakarmisiniz bu değerler dimi bakılmış 2 hafta önce ama yinede yarın gideyim sorayım bı sağlık ocağına
Zynp12 ZeyHus33 vala benim kollarım avuç iclerim ayaklarım bacaklarım artık kasimaktan derman kalmadı vücudumda 🥺
Zilan_Drsn ZeyHus33 Bnmde önce karın ve göğüste oldu şimdi her yerim o kadar kaşımışım hepsi yara oldu ya
Zynp12 Bebekkk00 bı gidip baktırın içini rahat etsin hemde benim bakılmış 2, hafat önceki kontrolünde ama yinede yarın bı ugrayacagim sağlık ocağına
Zynp12 Anne18 onu soyledi Dr bugün yine gittim sarılık degerleri için karaciğer enzimleri için kan aldılar bu aralar herkes bu şikayetle geliyor dedi