• isimler
  • Kız isim önerileri varmııı

Eflin ve efnan arasında kalıyorum bende ☺️

-iremkndkc67 ilk kızımın adı Erva ikinciyi bekliyoruz 🌸Nasip olursa Yüsra düşünüyoruz♥️

Elosunannesi benimde3. Kız olacak bende mihra düşünüyorum ama önüne uyumlu bir isim arıyorum henüz içime sinen olmadı sena mihra belki

saziye51 ay bende bu iki isim arasında çok kaldım sonradan tamamen vazgeçtim ama çok güzel isimler ikisi de ❤️

Mery1 mihrabın önüne değilde yanına isim daha yakisiyor kulağa daha hoş geliyor o şekilde tabi yine sizin kararınız. Örn mihra aksa,mihra nisa,mihra Hafsa

-iremkndkc67 ilk kızımın adı Umay Asya ve ikinci kızıma hamileyim rabbim nasip ederse Alya mira koyacam aysima da güzel isim onuda düşünebilirsin😘

Mery1 banada aren mihra çok hoş geliyo kaynanam aren erkek ismi dedi 🤣 iki oğlum var eren miraç dedim kız olursa iki abisine uygun bişey olsun hevesim kaçtı 🤣🤣🤣

Eminekvnlk kızımın sınıfında aren var evet erkeğe koymuşlar anlamı ne bilmiyorum ama 😂😂😂

benim bir kızım var ismi Neva🌸
          bir kızım daha olursa Doğa🌼 istiyorumm çok hoş geliyor ikisinin uyumu kulağa🥹🫶🏽

Neva : Ses, ahenk, nağme. Refah, mutluluk, bolluk ve bereket demek. Ayrıca Türk sanat müziğinde bir makam ismi🤍

Duru, Gökçe, Öykü isimlerini de beğeniyorum

hanlnim ayy bende ipek düşünüyorum nehirde olabilir çok kararsızım

5 gün sonra

Benimde kız dedi doktor ama zar zor bacağını açmadı tekrar gittim yine göstermedi hala şüpheler var gibi cinsiyet konusunda

-iremkndkc67 ay sorma rüyama bir kadın gelip adını Vera koy diyordu uyanana kadar hiç duymadığım bir isimdi kalktım hemen isimmi diye baktım cinsiyetini bilmiyordum bile kız ismi yzıyordu ama bana güzel gelmedi Lidya mira menesa pera böyle isimleri beğendim tabi babamızda daha bakacak babalara düşüyormuş çünkü isim bakalım 🤔 ortak alıcaz kararı