Ayselcam amiinn inşallah hepimizin sağlıklı olduğu ve vakitlerini tamamladıkları zaman sağ salim kavuşuruz inşallah bende istanbul güngörendeyim şey için sordum beni Çapa perinatoloji takip ediyor özel hastanenin yanı sıra taramalarımı onlar yapıyorlar kendileri içeriden randevu veriyorlar buradan başka ikiz gebelerine de söylemiştim fakat o çift yumurta ikiziydi ona randevu vermemişler. İlk randevuyu alırken randevuda boşluk oluşmasını beklemeden çoğul gebe önceliği var telefon numarası bırakmışlar arayıp telefondan onlar randevu veriyorlar benim o şekilde oldu oradaki perinatolog monokoryonik diamniotik dedi ondan öncesi en en en risklisi olan monokoryonik monoamniotik diyorlardı telefonda bunu söyleyince pazartesi günleri ikiz günleriymiş ilk ikiz gününe randevu verdiler. Size görselini paylaşacağım isterseniz arayın ama tek yumurta ikizi olduğunu fakat aralarında zar olup olmadığını bilmediğinizi söyleyin ki randevu versinler doktorum perinatoloji ancak görür dedi dersiniz. Onun haricinde hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunuzdan memnun musunuz?