Ayselcam şuan 16+1iz monokoryonik diamniotik dedi bana perinatolog aralarındaki zar çok inceymiş görmekte zorlanıyorlar. Siz sanırım dikoryonik diamniotiksiniz tek yumurta ikizi çeşitlerinde diğerlerine nazaran daha az riskli bu bildiğim kadarıyla. Ağır iş vs hiçbir şey yapmamıştım gece 5te tuvalete uyandım çamaşırımda hiçbir şey olmamasına karşın afedersiniz klozet kana bulanmıştı direkt eşimi uyandırıp doktorumun bulunduğu hastaneye gittik nöbetçi kadın doğum doktoru yatışımı yaptı kendi doktorum geldiğinde kendi doktorum tekrar baktı ve senden bunu bekliyorduk riskli gebesin şuan kanamayı durdurmak için uğraşıyoruz ileride erken gelmesinler diye uğraşacağız dedi. Kese etrafında kanama yok, rahim ağzı kapalıydı kanama sebebi belli değil. Günlük hayatıma daha yeni yeni dönmeye başladım ilk bir hafta yataktan hiç kalkmadım yemeğimi bile ayaklarımı uzatarak yedim ikinci hafta kontrolümden sonra herşey yolundaydı ve artık oturarak yemeye başladım yine dikkatliydim yine hep yatıyordum. Dediğim gibi bu hafta normalime döndüm sayılır hala eski normal değil tabi ki.
Bana da progestanı verirken önlem amaçlı veriyorum bebekler daha rahat dursunlar diye demişti tabi bu benim başıma geldi diye herkesin başına gelecek diye birşey yok olursa da korkmayın geçiyor çok zor oluyor ama geçiyor 💗 hangi şehirdesiniz yardımcı olabileceğim şeyler var mı sizin için sormak istedikleriniz varsa buradayım