Ebrarhacer Malajin17 anlamadım Bugün de fazla belirti yok Sadece sağ Kasımda da farklı bir ağrı oluyor ve Ara ara aşırı bir uyku bastırıyor o kadar onu da acaba diyorum ilaçlardan da olabilir Bilmiyorum yarın belli olur inşallah pozitif haberler veririm🤲🏻😊
Malajin17 Ebrarhacer yani geneli gebelik belirtisi ama inşallah ilaçlardan değildir. Mesela benim her iki bebeğimde de ağzımın tadı bozulmuştu
Ebrarhacer Malajin17 inşallah gebeliktendir Evet ama ağızda tat herkes de olmuyor çevremde çok hamile oldu ama hiç öyle diyene rastlamadım sadece ablalarımdan bir tanesinde öyle olmuştu o da ikinci gebeliğinde sadece olduğunu söyledi İlkinde olmamış bende de şu an hiç öyle bir durum yok Malajin17
Malajin17 Ebrarhacer evet evet gebelik herkese özel bir durum gerçekten de herkeste aynı değil hatta gebelikler bile aynı değil kişilerde. Benim ilk kızımda korkunç bir gebelik yaşanırken bu gebelik hiç aynı değil ki bu bebiş de kız.
Zuleyxaa Ebrarhacer Ay insaAllah guzel haberler alirsiniz sizin icin dua etdim insaAllah tutunur bebisiniz