Rbyglc Candy_liz lekelenme gelmesi normal bende gelmedi bende onu sorun ettim herkes de geliyor doktorun demesi gerekiyordu
Candy_liz Rbyglc benimki de hiç uyarmadı beni, kanama olabilir normaldir demesi gerekirdi.. Şu son 3 hafta stresli geçecek galiba.. şimdiden açılmayı kolaylaştırıcı şeyler yaparsam ya hemen doğarsa bebeğim korkusu var, 38-39 da yapmak daha mantıklı gibi🙄
EMFE Rbyglc bilmiyorum pazartesi tekrar gidicem bakalim hiç açılma yok sancıyı hissetmiyorum. Sağ bacagimin kasığında tarif edilmez ağrı var
hayathayal Reshaa evet cnm sol bacagimda. cocuk hareket ettikce de oraya baski oluyor. bacagim kitlenip kaliyo😣
Rbyglc MerveGmss Bir sey soracam ya ben genel de bebegin hareketleri yan kasıgım da ve sağ üst gögüst altımda elini hissediyorum kafası asagıdaydı en son ama rahim de baskı degil de arada bir sızlama oluyor sen de de oluyor mu
MerveGmss Rbyglc karnımın sağ tarafında ayakları var kaburgama kadar ittiriyo bazen yaramaz 🙈 sol tarafında sırtı var dayıyo bazen iyice yamuluyo kafasıda alt tarafımda canım
Rbyglc Calasun 36 da 3000 Di sevinmiştim 37 de 400 gram almıs normal de 200 alıyordu şoka girdi. Hurmadan süphelendim tatlı seyleri hamurlu seyleri bu hafta bıraktım bir de kan ilacını bakalım kaç cıkacak
aysess Karam3838 benim sadece çatıya baktı açılmaya bakmadı canım :/ açılma olsa açıdan duramazdin dedi.
Rbyglc MerveGmss sağ tarafta sürekli ufak yumruk oluyor hep ben dokununca kacırıyor sol tarafa da arada toplanıyor
Rbyglc MerveGmss aynen yer degiştirmiş galiba normal de ayakları sol kasıgım daydı asaga inince ayaklarını sağa almış cünkü sert vuruyor bazen bende elleriyle nasıl böyle vuruyor diyorum topugu galiba ufak yuvarlak bir sey
Rbyglc MerveGmss aynen böyle hafif vuruyorum kaydırıyor geri getiriyor sonra sert vuruyor asagı da ise hafif gıdıklama tarzı seyler hissediyorum