Deletedmom4793 Gkccc bana da daha var dedi kanala inmiş mı diye sorduğumda inmemiş yani bakalım artık
Esilaminel sonsuzmasalim 38+5im sizin tavsiyenizdi sanirim başka bir postta hicbiryerde bulamadim ahududu yaparagi cayini mecburen internetten istedim dün geldi hemen aksam bir bardak ictim... Şuan elimde yine iciyorum gunde 1 bardak insallah gercegini yollamislardir... Doktorumada danistim icebilirsin gunde 3 adet de hurma yiyebilirsin dedi... Tesekkür ederim tavsiyenize sayenizde başladim ve insallah faydasini görürüm⚘
sonsuzmasalim Esilaminel evet bi kaç postta yazmıştım başlamanıza sevindim ve umarım faydasını görürsünüz ve doktorunuza danışarak başlamanız da iyiyi olmuş hep diyorum zaten doktora danışmadan içmeyin diye. bazılarına önermiyorlar çünkü belirli sebeplerden dolayı🙈 aktarlarda falan yokmuydu ki çay? tadı papatya çayına andırıyor bence😅
Esilaminel sonsuzmasalim papatya cayi hic icemem tadi ve kokusu beni hep rahatsiz etmistir... Sanirim dogrusunu gondermemisler🤔 Tadsiz diyebilirim yesil caydan daha az kekremsi tadi var... Istanbulda bircok yerde baktirdim kadikoyde kartalda maalesef bulamadim... Cok cok tesekkur ederim tekrardan...
Hafizeipek Deletedmom4793 ben de şey saniyodum hani burda yaziyolar ya sancim varmış açılmam varmış ben hiç farketmedim işte farketmeden 70-80 çıkmış falan yazıyolar ya ben de öyle olcak herelde dedim meğerse gerçekten yokmuş 😂😂😂
mrshavva 38+4’üz bizde sancılarım 36 ve 37’de daha çoktu şimdi hiç tık yok sadece sürekli bir mide bulantısı var 🙄doğum pozisyonu almış demişti doktorum çatı muayenesi de olmadım hala yapmayacak galiba ultrasondan uygun demişti Pazartesi kontrolüm var yine bakalım ne diyecek
Rbyglc sonsuzmasalim nst de cıkan sancı sayısı yalancı sancı da cıkar mı yoksa gerçek sancılar mı cıkıyor
GulUmut 36+2 im, nst de 70 mis kasilmalarim 🙃 doktora bu ne demek oluyor diye sordum, dogum yakin mi dedim? Yok dedi bu sadece doguma hazirlik kasilmalari dedi , ben de sevinmistim az kaldi dogurmama diye 😣 cunki 40 a kadar beklemek hic istemiyorum😒bakiyorum burda her kes 40larda 41 lerde doguruyor 🙄 neden acaba?
Rbyglc GulUmut benim bebek iri oldugu İcin 40 a kadar beklemem 39 da ya normal İcin suni verdiririm ya da sezeryan aldırırım.
GulUmut Rbyglc benimki iri degil, bana cekmis minnos 😁 normal dogurmak istiyordum ama az once bi post okudum normal dogum hakkinda, ordaki yorumlar falan korktum resmen 🤦🏻♀️
Nergs199 Rbyglc iri bebek olduğu zaman suni sancı verip dogurtuuolar mi isteğe göre .benimde iri oyuzden soruyorumm
Rbyglc GulUmut benim bebek kime. Cekti bizde bilmiyoruz babası da bende 2600 gram dogmuşuz 😏😏 normal dogum en saglıklısı Allah tabi neyi nasip görürse
MerveGmss GulUmut bence kimsenin doğum hikayesine göre kafada yönlendirmemek lazım herkesin bünyesi farklı burda okadar kötü çatı muayeneleri okudumki gecen bende catı muayenesi olacam heycandan korkudan tansiyonum yükselmiş hic agrımadı ya bumuymus dedim 🤭 insallah rabbim oanda yardım eder kolayca doğar bebeklerimiz☺️🤲
Rbyglc sonsuzmasalim bende az az nst de siyah seyler cıkıyor oranını bende göremedim zaten doktor aldı oda demiyor
GulUmut MerveGmss InshAllah 🤲🏼 Ama ilk dogum olunca insan her seyden huylaniyor 😔 her kes farkli seyler anlatiyor, hassas donemde oldugumuz icin her seyi kafaya takip uzule biliyoruz
sonsuzmasalim Rbyglc sancılar aşağıdakı kısımda olur ve iyicene yükseliyor ve belirli bi süre o yükselişte kalıp geri iniyor