Hafizeipek Deletedmom4793 işte senin 20 çıkmış sancin düşün artık benim hala ya 1 çıkıyor ya 0 çıkıyor 😂😂
Deletedmom4793 MerveGmss aslında bende de ara sıra oluyodu hatta ben indiğini düşündüm ama inmemiş dedi dr alttan bakmadı ama usg ile baktı kanala inip çıkan da oluyormuş gerçi🙄
Deletedmom4793 Hafizeipek 20 bişey değil yani saymıyolar bile😁 ama yalancı sancılarım var sağolsunlar😁😁
Deletedmom4793 Benay hadi yaa gaz sancısı da çok fena oluyormuş kötü olursan acile git Allah muhafaza
Hafizeipek Deletedmom4793 pek umursamiyolar 20 yi zaten o en yüksek cikandir düzenli olarak 20 olsa artar sancı ve doğum başlar. Bana da 1 diye sancı mi olur bu haftada dedi doktorum 😂😂😂
Ceyy 37+5 sancı 20 lerde. Hiç ağrı falan hissetmiyorum. Kanala daha inmemiş. Mide yanmam da devam ediyor zaten. Gelmeyecek bu bebişler 🙄🐣
Deletedmom4793 Ceyy aynen ya midem benim de yanıyor çikolatadan bile yanıyor yalancı sancılar oluyor yorulunca veya geceleri ama işte nst de yok gibi bişey
Hafizeipek Deletedmom4793 ben de şey saniyodum hani burda yaziyolar ya sancim varmış açılmam varmış ben hiç farketmedim işte farketmeden 70-80 çıkmış falan yazıyolar ya ben de öyle olcak herelde dedim meğerse gerçekten yokmuş 😂😂😂
mutlusena Gerçek doğum sancıları belli bir düzende gelir. Gittikçe ağrı şiddeti ve gelme sıklığı artar. Dayanılır olup olmadığı kişinin ağrı eşiğine göre değişir. Nişan veya suyun gelmesini beklemeye gerek yoktur. İki normal doğum yaptım ikisinde de ne nişan ne su gelmedi.Doktor suyu boşaltıyor bir acı duyulmuyor.Şu dönemde bol bol dua edin. Hamilelerin duaları kabul olur. Allah yardımcımız olsun İnşallah.
Gkccc Kızlar 37 4 bende aynı 36 6 da nst sancım bir kere 90 oldu sonra belirli aralıklarla 60 40 gördü hep 20 üzeri zaten açılma bi parmak ucu kadar dedi ebe... bu hafta kontrole gittim Rahim duvarı kalın dedi doktorum daha var gibi serviks falan kapalı bi seyler söyledi ultrasondan bakarak kanala inmiş mi dedim daha var gibisine bir seyler söyledi bilmiyorum ne olacak spor yapıyorum yürümeye çalışıyorum merdiven çıkıyorum ama bakalım ne olacak yalancı sancı dedi o olanlara da nst de çıkanlara gerçek Doğum sancısı gelirse anlarsın o gelir ve Doğum olur o öyle bir şey durmaz yanı dedi şimdiye doğurmus olurdun gerçek olsaydı dedi
Deletedmom4793 Gkccc bana da daha var dedi kanala inmiş mı diye sorduğumda inmemiş yani bakalım artık