Beyzaserin Kızlar ağustos anneleri buradamı neler aldınız listelerinizi paylaşır mısınız oğlum kış bebeğiydi şimdi yaza denk gelince uzun mu alsam kısa mı kıyafet kararsızım hepimize fikir olur hem
Hulo2105 Beyzaserin ben hep kısa aldım 3-4 tane uzun var onlar da yenidoğan. İstanbul çok sıcak oluyor bizim evde baya güneş alıyor. Kalın almadım hiç şortlu takımlar aldım kolu bacağı kısa tulumlar aldım. Ekime kadar kısa giyebilir yani sıcak çocuğu hasta eder zaten yazık onların vücut derecesi bizden fazla
Canan-06 Beyzaserin karışık bir şekilde alcam hem uzun hem kısa benim kızımda kış bebeğiydi şimdi doğumum yaza gelecek ama Ağustos sonu olduğu için yine çok kısa giyemez o yüzden hem uzun hem kısa almayı düşünüyorum
Scelikler Beyzaserin çoğunu ince askılı zıbın aldım benimde yaz bebeği olacak şortlu tulumlar aldım uzun olanlarda sadece hastane ve sağlıkocagi icin 3-5 tane yeterli diye dusunuyorumbelki onlqri bile giydirmem
2205 Ben henüz almadım ama ağustos sonu olduğu için bende karışık almayı düşünüyorum Hayırlısıyla inşaAllah