MehmetAkifZeli AnnesileYavrusu aslında şikayetçi olmamak da gerek bebeklerimiz biz buradayız diyor bu şekilde bazen bende diyorum başlasa keşke de iyi olduğunu bilsem diye çünkü bazen resmen hamile olduğumu unutuyorum 🤦🏻♀️😂
AnnesileYavrusu MehmetAkifZeli sanırım şikayetçi olduğum bebeğim değil babası 😂 midem bulanıyo yemek istemiyorum desemde zorluyor sanki ben bakamıyorum gibi düşünüyor😅
Tugbakaya Busrakivanc ben testlerimi fakültede yaptırıyorum canım pazartesi de Aynur Şendemire gidicem
mrssyncaa Busrakivanc benimde pazartesi hesaplamasına göre doktorumun görürüz inşallah keseyi dedi çok heyecanlıyım zaman geçmiyor bir görsem kalp atışını duysam🤦🏼♀️ Allahın izniyle görür duyar doğururuz bir nefeste inşallah hepimiiiz🖤
Asiacr Busrakivanc hayirli olsun cnm. Gorurusun insallah. Bende 5+3 gunluk hamileyim keseyi gorduk. Haftaya kalp atisi. Hepimizin birbirimizin dualarina ihtiyaci var. Rabbim yavrularimizi korusun
Asiacr Busrakivanc kese hemen gorunmez. 2000 binlerde olmasi lazim. Benim 3500 lerde bile karindan cok ufakti gorundu.
mrssyncaa Asiacr benim bu hafta pazartesi 609 du pazartesi gel görürüz inşallah dedi yani 609 değerinden tam 1 hafta sonra gitmiş olcam düzenli artış gösteriyo değerlerim sizce görünür mü?
Busrakivanc mrssyncaa bana da doktorum Pazartesi gel Pazartesi gebelik gözükür dedi inşallah gözükür canım
Busemom 12+4 hala inanması güç bir mucize bugün doktor randevumuz vardı doktorum her zaman çikolata ye gel dedi.. Şeftali kadar boyutu olan mucize bugun ultrasonda parmağını emiyordu küçük ama kocaman bir mucize❤️