BBusraa bide her doktorun tavrı farklı. Benim şöyle bir sıkıntım oldu. 24. Hftamda 50’lik yükleme 158 çıktı. Doktor 100lük istedi. Bende onu yaptırmadım direk diyete başladım ve cihz aldım evde hep açlık tokluk her öğünde ölçtüm normal çıktı hep. Sonra artık diyet yormaya başladı belkide şekerim yoktur 100lük yükleme yaptırayım bitsin bu işkence dedim:) 30. Haftamda yüklettim. Şeker çıkmadı değerlerim hep referans altıydı. Ama benim içim yine rahat etmedi diyet ve ölçmeye devam ediyorum. Çünkü 4 gün diyetimi bozdum yılbaşı teranesine. Bi yerlere davetliydik hamurişi tatlı özgürce yedim. Şekerimi hep ölçtüm normaldi 140 altıydı ama kontrolde bir baktık bebek çok hızlı kilo almış. Bende anlamadım. Şimdi tekrar sıkı bir diyete girdim haftaya cumartesi kontrole gidicem bakalım düzelsi mi bebeğin kilo alımı:( yani şekerim var mı yok mu bebek şekerli şeyler yediğimde etkileniyor mu ben hala çözemedim:) endokrincim şekerin yok ölçüp durma diyor ama bu bebek diyeti bozduğumda bu kadar hızlı kilo aldıysa bi sıkıntı var bence.