Kızlar ilk defa gıdecem Alper beye aldım randevu nasıl doktor sızce
Cam sakura sezeryan sızce nasıl memnunmusunuz
@Pamukkokulum ay bende ilk defa o doktora randevu aldım iki hafta sonraya. Normalde çam Sakura da Mehmet beye gidiyordum. Onu da jinekolojiye almışlar, ultrason resmide veriyordu. İnşallah Alper beyde veriyordur
Pamukkokulum Alper beye gebelik bölümüne değilde jinekoloji bölümüne almıştım randevu hatta spiralimi o taktı çok memnun kaldım ben sormadan herşeyi kendisi anlattı hatta ilk defa devlette bu kadar açıklayıcı doktora denk geldim diyebilirim 🙂
Tugbacim34 bende ilk defa o hastaneye ve o doktora aldım ıkı hafta sonraya ınsAllah ıyıdır eğer ıyıyse orda dogum yapacam sız ayın 15 ıne mı randevu aldınız
Pamukkokulum Hiç bilmiyorum canım ama gerçekten doğum bakımından iyi bir yer ise bende orada yapmayı isterim ikinci gebelik sezaryen olacağım kafamı çok karıştırdılar resmen.
gamzosgamzos öyle mı sevındım tşk edrm ınsAllah benımle de güzel ılgılenır
Bigsecret3 benımde aynı ikinci gebelik ilkini özelde yaptım çok memnundum şimdi herşey pahallandı eğer doktoru beğenirsem burda yapmayı düşünüyorum ama amelıyata bu doktor girer mı
Pamukkokulum sanirim ay ay doktorlar değişiyor gunduzdeki doktor farkli gecedeki doktor farkli oluyo dediler kac ayliksiniz ben murat dilmenere gidiyorum ama hiç ısınamadım ne doktorlarina nede hastaneye camsakurada uzak ve randevu bulamıyorum
Pamukkokulum Aynen benim de ilk bebeğim özel de doğdu ikincisi de özelde olur ama herşey çok gereksiz bir şekilde Pahalandı özeli aratmayacak memnuniyeti yüksek bir hastane bulursam tabi ki de şansımı denerim .
Pamukkokulum 3 yıl evvel pandemide takipliydim ve sezaryen oldum çam sakurada en iyi doktorlarıda Alper bey Ve Demet hanım bu ikisine denk geldiyseniz şayet çok şanslısınız valla benim ameliyatımıda Alper bey yaptı tam 20 dakikada girdim çıktım ameliyathaneden eli çok hafif ve hızlıdır ben çok memnun kaldım namı meşhur o hastanede şuan 27 haftalığım ve yine oraya gidiyorum yine sezaryen olucam inşAllah yine Alper bey denk gelir tek sıkıntı istediğiniz zaman seçtiğiniz doktora randevu bulamamak çünkü aynı doktoru bir hafta gebeye başka hafta jinekoloğa diğer hafta menapoza lphusa polikliniklerine veriyorlar sonra tekrar gebeye dönüyor sabit kalmıyolar yani tek sıkıntı bu onun dışında ben genel olarak memnunum tavsiyede ederim
Msydn6 peki sezeryan için gün ne zaman veriyorlar ne zaman gitmek gerekir
@Pamukkokulum evet ayın 15i saat 11:40 a aldım randevuyu. Umarım iyidir
Minikbirsey 37 haftadan sonra veriyorlar benim ikinci sezaryenimdi 39. Haftamda almışlardı ağrı sancı kanama vs olmadığı müddetçe 39 a kadar bekletiyorlar en fazla sezaryenleri ona göre alıyorlar
Msydn6 teşekkür ederim saolun ben 1 ay önceden verirler diye düşünüyordum yoğunluktan ötürü
Çam sakura çalışanıyım ayrıca 28 haftalık hamileyim Alper bey ve demet hanım işlerinde çok iyiler onlardan başka doktor tavsiye etmiyorum diyebilirim bende sırf onlar doğumuma girsin diye peşlerinden koşuyorum zira yakalamak çok zor😃
Msydn6 bişey sormak istiyorum bebek çıktıktan sonra karnını nasıl temizliyolar bnmde sezaryen ama hatırlamıyorum vede özeldi dewlet farklılık gösterir mi
Pamukkokulum o doktra gttim memnun kaldım bugnde kuzenime aldrdim o doktru ama adam yerinde oturmuyo bı hastaya bakarken odadan çıkıp girip duruyodu bn gittigmde arada asistanı bakiyo bana denk gelmedi kendisi bana baktı gayet güzel şekilde ultrasonda elini burnunu vs gösterdi kagitda verdi ama ekrandan dolayimidr bilemedm görüntü güzel çıkmadı isteyin verir sizede
SimgeAkyildiz1805 bende orada normal doğum yapmıştım çok memnun kaldım iki buçuk sene önce şimdi demet hanımdan randevu aldım çoğu doktor aynı değişmemiş
Zeynep_99 ben de geçen hafta ilk kez bu hastaneye gittim ve resmen özel hastane konforundaydı. doktor çok ilgilendi vakit ayırdı başından savmadı. tam olarak neyi beğenmediniz acaba