RavenV Nehirrrnill Bir sürü kişi söylemiş ama ben de söylemek istedim. Sonomed kadıköy. Güzel temiz bir yer. Her şeyi açıklıyorlar ve ağrı sızı olmadı.
Nehirrrnill RavenV teşekkür ederim yine de umarım bende ağrısız acısız atlatırım ve hamile kalırım artık
Ysmnpmk Nehirrrnill hayır kesinlikle öyle bişey yok zaten randevu saati veriyolar en fazla 10 dk bekliyorsunuz ve 1 kişi çalışmıyor
Nehirrrnill Ysmnpmk tüm yorumlarda öyle yazmışlardı korktum cidden ilk kez çektiricem. 21 aydır korunmasız ilişkiye rapmen bebek olmıyor inanılmaz yıprandım artık. Burası diğerlerine göre çok uygun 1800 tl dediler diğerleri 4 bin den aşağı değik
Ysmnpmk Nehirrrnill ben 2 kez çektirdim orda bı 2022de birde 2023te ikisindede hiç beklemedim ve hep 2 kişi giriyolardi
erikarpuz Meneksem 1 adet siz mi beklediniz acaba ben de bu ay çekindim ama korunmadım bi sorun olur mu acaba
Meneksem erikarpuz 1 hafta sonra ilişkiye girebilirsiniz demişti doktor bir sorun olmaz inş çekildikten sonra biz de denedik bir kere adet oldum Rabbim sonra nasip etti hamdolsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
Civciv53 Nehirrrnill evet canım şuan hamileyim. Erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim lohusalık bitiminde çektirdim. Bir ay korundum sonrasında hamile kaldım hemen.
Merve3459 Nehirrrnill aralik ayında çektirdim kürtaja bağlı yapisiklik vardı açıldı ama normal yollarla hamile kalamadım tup bebek yaptirdik
twinsmom__ Nehirrrnill önemli olmaz olur mu Ben daha önce genel anestezi altında çektirdim çok zorlandım şişli echomar da 2-3dk bile sürmüyo c kollu cihazları var aynı muayene gibi doktorlar daha profesyonel ve görüntüsü daha iyi
Nehirrrnill Ysmnpmk ağrı acı hissettiniz mi peki makinaları yeni mi. Bir de gebelik oluştu mu sonrası
Ysmnpmk Nehirrrnill hafif bir adet sancısı gibi bir acı oluyor sıvı verilirken o kadar. Benim tüplerin açık gayte iyiydi ama gebe kalamadim çünkü eşimde kromozom gen problemi var o yüzden doktorum genetikli tüp bebek yapmamizi önerdi öylede yaptık ve çok şükür hamileyim
mrp2023 Nehirrrnill çektirdiğin yer önemli birde tüpler kapalıysa ağrı oluyormuş canım benim tüplerim çok şükür açıktı hiç ağrı hissetmedim sadece aparat yerleştiriyorlar ya ilk başta o biraz can acıtıyor gerisi normal muayene gibi