Nehirrrnill Selam kızlar. Regliyim şuan rahim filmi çekinmek istiyorum ama korkuyorum. Gidip memnun kaldığınız yer var mı?
Civciv53 Nehirrrnill kadıköy sonomed çok temiz ve ağrısız bir şekilde çabucak gerçekleşti. En son kuzenimde gitti oda çok memnun kaldı.
Meneksem Nehirrrnill Zeynep kamilde çekildim geçen sene ağustos ayında çok memnun kaldım çeken kişi çok ilgiliydi çekildikten sonra 1 kere adet oldum bir sonraki aya gebe kaldım
Nehirrrnill Meneksem ondan önce ne kadar süre denediniz acaba? Benim 21 ay oldu tek yaptırmadığjm rahim filmi çektirmek kaldı ama nedense okuduklarımda. Dolayı inanılmaz korkuyorum
erikarpuz Meneksem 1 adet siz mi beklediniz acaba ben de bu ay çekindim ama korunmadım bi sorun olur mu acaba
ipeksu1 Nehirrrnill kadıköy sonomedde çektirdim. Hiç canım acımadı benim temiz çıkmıştı sadece adet ağrısı gibi anlık bi ağrı oluyor ilaç verilirken o kadar. Yani güzel bir yer 🙏🏻
merylii_ Nehirrrnill ultra emar diye bi yerde çekinmiştim, Cerrahpaşa nın karşısında çok memnun kalmıştım
Ysmnpmk Nehirrrnill Fatih’te Hekimoğlu görüntüleme merkezinde çektirdim hem heryere göre uygun hemde ordaki bayanlar çok iyi davranmisti.
Nehirrrnill Ysmnpmk bugün orayıda aradım evet çok uygun fiyat söylediler sonra yorumlarına baktım tek kişi çalışıyormuş ve çok kalabalıkmış. Gidip iki saat bekleyebiliyormuşsun doğru mudur
Civciv53 Nehirrrnill evet canım şuan hamileyim. Erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim lohusalık bitiminde çektirdim. Bir ay korundum sonrasında hamile kaldım hemen.
Merve3459 Nehirrrnill aralik ayında çektirdim kürtaja bağlı yapisiklik vardı açıldı ama normal yollarla hamile kalamadım tup bebek yaptirdik
Ysmnpmk Nehirrrnill hayır kesinlikle öyle bişey yok zaten randevu saati veriyolar en fazla 10 dk bekliyorsunuz ve 1 kişi çalışmıyor
Ysmnpmk Nehirrrnill ben 2 kez çektirdim orda bı 2022de birde 2023te ikisindede hiç beklemedim ve hep 2 kişi giriyolardi