Annelikmghb Elcntaskan korkuyorum tuvalete gitmeye bile adet sancisindan biraz hafif sancim var bel ağrısı da doktor kese etrafinda biraz kanaman var dedi surekli yatacksin dedi gercekten hamileliğin hic tadini çıkaramıyorum
Elcntaskan Annelikmghb Bende de aynı şekilde çok küçük bir kanama kesesi var ama doktorum bana yatma dedi o kadar ciddi değil aktif kanaman yoksa yatmanı önermem dedi progestanı 3. Ay sonuna kadar kullan dedi aktif kanaman olursa gel dedi o kadar.
2727dfne 0znur aynı durumdayız bende hep yaz bebegi istedim tam tersi oldu benimkide Aralık 15 görünüyor😃
Amanbedunya 2727dfne kıyafet konusunda çok düşünüyorum şuan. İlk bebeğim yaz idi zıbınla geçti yazımız 😄
2727dfne Amanbedunya benimde Nisan’da dogdu hep kolu kısa ve yazlık bunda nasıl olucak bilemiyorum bende düşünüyorum mecbur yeni kıyafetler alınacak hic denk gelmiyor kıyafetleri cinsiyet öğrendiniz mi😃
Amanbedunya 2727dfne erkek dedi doktor geçen gün Gittiğimde. Önümüzdeki ay başlayacağım alışverişe bakalım napcaz 😄
Amanbedunya 2727dfne ben mecbur özele gidiyorm devlet çok ilgisiz 2 doktor var biri randevuyu kapatmış bide üstüne sabah geldiğinde bugün 10 hasta alın bugün 15 diyormş acil kanama ile gitti yengem yine bakmadı çok saçma sapan bi yer oldu bizim ilçe