bhtrolcay 2727dfne dimi ya bende amaan ilki gibi geçer gider diyordum şimdi bişe olsa of neden oldu nye oldu diorum yaşadığım hamileliği tamamen unutmuşum 😂😂 kesnlkle çok güzel bi duygu kardeşini şimdiden benimsemiş kızınız maşallah🥹 bnmde oğlum benim kardeş abi dicek fln dyo duygulanıorum öyle grnce🥲
Derya3535 Bizde uygulamaya göre 4 hafta 5 gün gösteriyor ilk kontrolü saat 14.10 gidicez bakalım . Kalp atışını duyarmıyız acaba
fatma2041 Merhaba hanımlar🌸benim de şu an 5+5 aralık 31 görünüyor doğumum😍 sağlıkla kucaklayalım inşallah kese göründü henüz 7-8 Haftada tekrar doktora gidicem
Fatmadrama fatma2041 ben de 5+5 I’m ve bugün yürümemi engelleyecek şekilde sağ kaşığıma ağrı girdi sizde de oluyor mu
Derya3535 Fatmadrama bende de oluyo ama acayip baş dönmesi var oturduğum yerde oda etrafımda dönüyo 😬
fatma2041 Fatmadrama kasık ağrım çok hafif giriyor. Yürüyemecek kadar değil. Mide bulnatısı vs de hiç olmadı
Annelikmghb Sevvalll42 selam sizdede pembe akinti oldumu 6+2 olduk progestan verdi sizde durumlar nedir
0znur 2727dfne benim de ilk oğlum Nisan doğumlu, nasip olursa yılbaşı bebeği olacak bu sefer, hep yaz bebegi istemiştim Haziran temmuz gibi. Ocak ayı olacak 🥲 Sağlıklı olsun da pamuklara sararım ben onu 🐣
2727dfne 0znur aynı durumdayız bende hep yaz bebegi istedim tam tersi oldu benimkide Aralık 15 görünüyor😃
Elcntaskan Sevvalll42 Bende de vardı progestandan kullanmaya başladıktan 8 gün sonra baya azalma oldu şuan daha iyi çok şükür
Annelikmghb Elcntaskan korkuyorum tuvalete gitmeye bile adet sancisindan biraz hafif sancim var bel ağrısı da doktor kese etrafinda biraz kanaman var dedi surekli yatacksin dedi gercekten hamileliğin hic tadini çıkaramıyorum