Feride_01 MelodyFairy umut yok deme pozitif ol ben regl olursam ovolasyon testi aldım onu denicem bakalım belkide yumurtlama günümü şaşırdım üzme pozitif ol Allahım bilir en doğru zamanı
_Atasoy Feride_01 kanama inş olmazsın gelen lekelenme belki de yerleşme kanamasıdır inan sen bişey yazdın diye özellikle giriyorum uygulamaya 🥹
Feride_01 _Atasoy canımsın düşündüğün için çok teşekkür ederim bende birşey paylaşmak istediğimde ilk sana soruyorum inşallah 🙏 güzel haberi de ilk buraya sana yazarım 🥰
_Atasoy Feride_01 inşallah canım Allah bu mutluluğu nasip etsin sizlere isteyen herkese güzel haberlerini bekliyorum 🥰🥰
Feride_01 _Atasoy tam test yapmaya gittim azonce biraz daha kahve rengi leke gördüm son 1 test var ama sabah ı beklicem regl olmazsam yapacam
_Atasoy Feride_01 yerleşme olabilir belki de ay inş öyle dir sen yap kız testi sonra artık yine olmazsan 1 gün daha bekleyip kan testi verirsin
Feride_01 _Atasoy sabahı bekleyim diyorum ya bilmiyorum ama içimde baloncuk patlıyor sanki sol kasık sızlıyor
_Atasoy Feride_01 yani aslında evet olsa kanda çıkması gerekti bunca zamanda ama ne bilim Allahın taktiri işte yavrum bilemeyiz
_Atasoy Feride_01 yap gitsin boşver bundan sonrası içinde sal kendini boşver olacak mış gibi düşün kasma kendini sal vücudunu ama tabi ilişki felan yapma gene olur ne olmaz 😂