_Atasoy Feride_01 negatif gelirse yani regl olursan zaten yine yumurtlama dönemin 2 hafta sonra onu daha iyi değerlendirirsin ama bi bekle bakalım adet olucan mı 🥰
Esra1999 Feride_01 ozaman daha yeni dölleniyo bence bekle biraz inşallah çıkar sabret bende de öyle başladı bel ağrısı halsizlik regil olmadım ve sonuç pozitif kaçtane test yaptım ama çıkmadı adet geçtikten sonra hemen belli oluyo
Deletedmom_89 Feride_01 erken gebelik testi predictor al ama dikkat et üstündeki resim ile içindeki kaset aynı olsun
_Atasoy Feride_01 olabilir canım daha önce oldumu adet düzensizliği 1.2 gün de olmazsan yine bi test yaparsın
Feride_01 _Atasoy hiç olmadı her döngümde saati bile şaşmaz sabah olurdum ama azonce leke geldi sabaha tam olurum
Feride_01 Esra1999 Allah duysun sesini düşükten sonra 37. Gün regl oldum programa göre 5. Gün regl olmam gerekti dün gece az bi kahve rengi leke gördüm sonrası yok hala da yok yani ama bacaklarım sızlıyor bile belim ağrıyor başka belirti yok
Feride_01 MelodyFairy inşallah çıkar ya hayırlı haberler alırız burda bebiş haberi almak bile bizi mutlu ediyor 🥰