Elif-ada- hera-daisy Benimde yarın ama benim 30 da hafif pembe kahve lekem oldu bugün kesildi yarın adet günüm bakalım devamı gelecek mi 29 da kan vermiştim negatifti hayırlısı artik
Elif-ada- Nilaypinar hera-daisy Benimde yarın ama benim 30 da hafif pembe kahve lekem oldu bugün kesildi yarın adet günüm bakalım devamı gelecek mi 29 da kan vermiştim negatifti hayırlısı artik
Elif-ada- hera-daisy Evet testlerde pozitif kanda negatif gördüğüm için artık beklemeyi tercih ediyorum hayırlısı olsun
MerweReyyan MelodyFairy genel olarak dişlerde sıkıntıliyim ama ara ara ağrılar geliyor o yüzden sordum kan verdim bisey çıkmadı kaç gündür test yapıyorum hasta olcak gibiyim dün silik iki çizgi çıktı karışık dygulardqyım hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese versin inşallah
Duasert Benim de bat 6 bir kaç gün göğüs hassasiyetim vardı şimdi geçti. Onun dışında bir belirtim yok.
Elif-ada- Bat 3 güzel anne adayları yokmu mucizeyi gören bende bat 3 kirmizilar yok sabahki test negatif hadi güzel haber alan varsa yazsın bizde umutlanalim🤗