Elif-ada- Meryoss Hadi inşallah umutlanmakta istemiyorum bu testler çok yanılttı beni ama işte genede duramiyorum😊
Minikprenslerinannesi Elif-ada- benimde bat 3. Dün test yaptım negatif çıktı. Birkaç gün önceye kadar kasıklarımda ağrı vardı, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti vardı. Bakalım bende beklemedeyim :)
Bures48 Ayy benimde bat 3 elimde erken gebelik testi var ama yapmaya korkuyorum cesaretimi toplarsam yarın sabah yapmayı düşüyorum bende de kasık ağrısı bel ağrısı oldu ama bilmiyorum psikolojik mi adetten mi yoksa gebelik mi çok merak ediyorum.😝
Elif-ada- Bures48 Benimde bat 3 sabirlisiniz maşallah benim kaçıncı test🫣🫣duramıyorum ozellikle evde varsa eczanenin yanından geçmek istemiyorum artık😁
Bures48 Elif-ada- Evet yaa bende zor tutuyorum korku tutturdu birazda bu zamana kadar negatifi görürsem üzülürüm kötü olurum diye korkuyorum bambaşka hisler inşallah hepimizin gönlünce olur her şey hayırlısıyla hep dualarımdasınız 🙏🥰
Feride_01 Bat 4 ama yapmıcam çünkü kan verdim çıkmadı 🥺 burayada girince daha çok stres oluyorum gibi
dmlrm Benim de bat 3 ama sivilcem çıktı adetten önce çıkan o yüzden umudum kalmadı olmadı demek ki zaten başka da belirti falan yoktu 😔
Nilaypinar Bat 6 sol yumurtalığın oralarda adet ağrısı gibi böyle iğne batma hissi gibi belirtiler var inşallah hamileyimdir 🥹
Elif-ada- Feride_01 Rabbim kucağını doldursun ümitsizliğe kapılma lütfen Allah büyüktür yeterki ol desin buay olmassa başka ay mutlaka olur yeterki ukudunu yitirme
Elif-ada- Nilaypinar hera-daisy Benimde yarın ama benim 30 da hafif pembe kahve lekem oldu bugün kesildi yarın adet günüm bakalım devamı gelecek mi 29 da kan vermiştim negatifti hayırlısı artik