Belirsizz İlk bebeğim normal doğum oldu biraz bende fobi kaldı. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve sezeryan istiyorum benim gibi olan var mı?:(
Belirsizz KurabiyeninAnnesi123 suni sancıyla doğumumun direkt başlatılması bende biraz panik olarak kaldı. O yüzden suni sancı çekeceğime direk sezeryan istiyorum
KurabiyeninAnnesi123 Belirsizz bende bu mantıkla sezeryan olmuştm suyum sınırdaydı açılmam sancım hic birseyim yktu suni vermek istedi sezeryan günü istedim sezeryanm cok guzel geçti normali de denemek istedim Normal doğumda karnınız kaldı mı?
77Bebek35 Belirsizz hayır ıkıncı ılkı normal dogumdu ve kotu bı demeyımdı dıyelım bdaha o durumu yasamak ıstemıyorum dırek sezeryana yöneldim o yuzden
Belirsizz KurabiyeninAnnesi123 evet kalıyor benden sonra da bir tanıdığım sezeryan oldu benden daha iyi ayağa kalktı ben 2 hafta yerime oturamadım oturup doğru düzgün bebeğimi emziremiyordum tuvalette desen ayrı sıkıntı çekiyordum dikişlerden dolayı o yüzden doktora ilk bunu söylemek istiyorum tabi saygı duyarsa kararıma
77Bebek35 Belirsizz özele takıplıyım zaten ıstemıyorum dedım karar senın dedı dırek 17 mayıs gun aldık bıle
Belirsizz 77Bebek35 Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin:) benim daha 6 haftalık ama ben şimdiden bunun sıkıntısına düştüm:)