iremsevinc cglcetin0 14+4 öğrenemedik daha yarın randevum var inşallah öğrenirim çok merak ediyorum 🥲
Kbr6134 Zeyneppx hayır yaa.Normaldir diyorlar ama yavaştan kafaya takmaya başladım sanki.63 kg yım öyle kiloluda değilim.Sen?
Edsn 26Seyma26 tamamen doktoruna göre değşşyor 14.haftads söylüyorlar genelde 20 ye kadar bekleyen pek görmedim
Esonuzzz cglcetin0 15+3 deyiz 14+3 de öğrendik kız dedi doktorumuz inşallah değişmez burdan çok okuyorum değişenler 2 hafta sonra tekrar gideceğim 😂
RavenV 13+4 iken perinatolojideki doktor %90 erkek dedi. Şu an 15+1 ve 11 mayısta randevum var. Değişmemesi için dua ediyorum sürekli.
Edsn 26Seyma26 söylediğim gibi doktora göre değişir benim doktorum 14′te söyledi genellemeye gerek yok
M-Urass_Mom cglcetin0 5. haftadan beri her gören doktor erkek gibi kalbi atıyor. Erkeğe benziyor. Erkek erkek erkek dedi. 14. Haftada kesin teşhis erkek denildi. Sonrasındaki 2 doktor da erkek dedi. Kız çıkarsa ne yaparım bilemiyorum 😂😂
Hulyaerol 17 haftalıkken devletteki doktorum erkek bebek dedi değişir mi bilmiyorum 😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲