Alptekel25 minikfasulyeannesii 15+4 erkege benziyor dedi değişir mi bilemiyorum şuan 16+3 günlük olduk
zelihaerbcn06 cglcetin0 bugün 15 haftalık olduk daha cinsiyeti öğrenemedim cuma günü inşallah öğrencez
1cocuk1bebek cglcetin0 13+5 deyiz bizde doktor erkek gibi dedi ama kesin değil artık önümüzdeki ay belli olucak bulantılar bitti denecek kadar azaldı
Edsn 26Seyma26 tamamen doktoruna göre değşşyor 14.haftads söylüyorlar genelde 20 ye kadar bekleyen pek görmedim
Kbr6134 Zeyneppx amin amin🥰2 hafta sonra rutin kontrolüme gideceğim.Devlete bakıyorum fakat hep riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor.Doktoruma danışıp tavsiye ettiği bi özelde yaptırabilirim.
perihankrkya cglcetin0 15+2yim cnm 12haftalikken ogrendik erkek dedi doktorumuz ama diger randevuyu beklemek istedik tam netleşsin diye randevumdan sonra kiyafetleri esyalarini almaya baslayacagiz
Kubrakar272727 Lavin___ 3 gebelik sayılır benim 14 den beridir hafif kiprdamlar hissediyorum ama ilk gebelik te 20 haftada hissetmiştim
Kbr6134 Zeyneppx hayır yaa.Normaldir diyorlar ama yavaştan kafaya takmaya başladım sanki.63 kg yım öyle kiloluda değilim.Sen?
miyopmom cglcetin0 bizde henuz bilmiyoruz haftaya randevum var insAllah her sey yolundadir ve cinsiyeti ogreniriz🥰