Hulo2105 Aysedogan229924 ben çok su içersem öyle oluyor o da normalde hamile olmasak bile öyledir içtiğin an çıkar 😂 23 haftalığım ama öyle sıkışma durumu yok. Enfeksiyon olabilir sık gitmek ona da bağlı olabiliyor
dogurangaplumba Aysedogan229924 tuvalete o kadar sık gidiyorum ki yeni çıkmama rağmen bazen yetişemiyorum altıma kaçırıyorum afedersiniz ıslaklık konusunda enfeksiyon olabilir ama tuvalete gitmekten başka bişey yapmıyorum bende doktorum normal deyip duruyor ama bu kadar çiş normal gelmiyor bana 🙈🙈
Naciyemutlu Aysedogan229924 hele dışarda daha kötü oluyo dimi 🫣 kaç haftalık oldunuz ben ilk aylar çok oluyodu. Şimdi de son aylar aboooo yani
Aysedogan229924 Naciyemutlu wala bnmki riskli olduğu için sürekli yatıyorum hamileliğin başından sonuna kadar yatcm 😢
Gizem9688 22 haftaligiz. Benim de öyle hele aksamlari 30 40 dk bile yok aralarinda. Cok su içiyorum ondandir diyorum ama yok bebiş de büyüyo. Gece de 3 4 kere gidiyorum
ysmn_kck17 Aysedogan229924 17nci haftamdayim günlük 10 bin adımı resmen tuvalet ve oda arasında tamamlıyorm . Perşembe günü enfeksiyon için idrar véricem ama 3 litre Su tüketiyorum o yüzden sanırım çok sık gidiyorum 😄