Oziss origin7 maşallah 🙂 bnde çok şükür çook rahatım salı günü ikili taramam var umarım ögrenebilirim 🙂
muzisyenanne06 origin7 😍 eveet takvimler diğer şeyler hepsi ters çıkıyor tek ekşi yediğim teori doğru 👼🏻🤰🏼
Deletedmom_879 Oziss bende 14+3 haftaligim daha çok var doguma 🙈🙈 Yaşadıgim tek sıkıntı halsizlik ve baş agrısı inanilmaz bir baş agrım oluyo
Deletedmom_879 Oziss kesintisiz bir ayi geçkin baş agriai cekiyorum artık dayanamiyorum agrilar atesimi cikariyo sürekli. Evet belli oglum olcak insallah😊😍🙏
Deletedmom_879 Oziss ayaklarima corabimi terligimi giyiyorum ama hala bi sogukluk 😂 vucudumda aksine hele gögüslerim tutusuyo 😂😂😂
Fatma_kahve Oziss kışlık çorap giyiyorum üstüne patik üstüne terlik ama ayaklarım buz kesiyo yatağa giriyorum bi saat ısınmıyorlar 😏
Oziss Fatma_kahve hamile olmadan önce bende sizin gibiydim ama hamiş olduğumu öğrendiğimde ilk belirtim ayaklarımın ellerimin çok sıcak olmasıydı 🙂 memlekette kar var balkona çorapsız tşörtle çıkıyorum 🙂 yangın vaaarrr 🙂 🙂
Aysdel Deletedmom_879 çin takviminde ne çıkıyor sizin bebeğinizin cinsiyeti ne .. cnkü bnde de kız çıkıyor ama benim Allah nasip eederse erkek bebeğim olcak🤗🤗
Fatma_kahve Oziss ben hamile olmadan önce de aynıydım ama o zaman soğuk memleketteydm simdi biraz daha sıcak yere geldim bi de hamileyim ama hâlâ ayni hatta daha fazla 😊