origin7 Göbekten aşağıya doğru inen kahve çizgi üzerindeki kıllar yukarı doğruysa erkek 💙aşağı doğruysa kız❤ Cinsiyeti öğrenen hamişler doğruluğunu test edebiliriz😉 Benim tuttu minik minik killar yukari doğru bakıyor...
muzisyenanne06 origin7 😍 eveet takvimler diğer şeyler hepsi ters çıkıyor tek ekşi yediğim teori doğru 👼🏻🤰🏼
Aysdel Deletedmom_879 çin takviminde ne çıkıyor sizin bebeğinizin cinsiyeti ne .. cnkü bnde de kız çıkıyor ama benim Allah nasip eederse erkek bebeğim olcak🤗🤗
origin7 Oziss 15+2 Çok rahat geçiyor çok şükür 😊 Bulantı kusma yok ikili taramada erkek denmişti Ve bebek erken oynadı gidikliyo beni 😀
Deletedmom_879 Oziss bende 14+3 haftaligim daha çok var doguma 🙈🙈 Yaşadıgim tek sıkıntı halsizlik ve baş agrısı inanilmaz bir baş agrım oluyo
Drngrkm Haftadayim kahverengi cizgim yok benim 😂 Oldugunu varsaysak bile killarim asagi dogru ama oglum olacak.. inanmayin boyle seylere. Zaten her cinsiyet tahmininin %50 olasiligi var. Tutma olasiligi ztn yuksek 😂
Oziss origin7 maşallah 🙂 bnde çok şükür çook rahatım salı günü ikili taramam var umarım ögrenebilirim 🙂