Basakcum Aslanmom1 Deneyimleyenler onun da doğru olmadığını söylüyor. Bunun net bir sebebi yok bence. Doktorum da her gebelik birbirinden farklıdır sakın kıyaslamayın demişti bana
cLearQueen Aslanmom1 ilk baslarda uyukluyodum artik o da gecti. Sadece sol kasık ağrım oluyo arada biraz da akıntı.. baska hicbir belirtim yok
Smy17 Aslanmom1 7. Hafta başlamıştı benim bulantılar ama herkeste olacak diye bi şey yok ablam iki hamileliğini de sıfır bulantı ile geçirdi. Benim 15. Haftaya kadar sürdü mesela. Bazı kişiler hiç belirtisiz geçirebiliyor bazıları da oldukça yoğun şekilde
Zeyasln Aslanmom1 ilk gebeliğimde 15.haftadan doğuma kadar sürdü 2.gebeliğim 7.haftada başlayıp 13.haftada bıçak gibi kesildi
Hiratuba Aslanmom1 ilk kızımda da 6. Haftada başlamıştı bu defa yine 6da başladı prillam dr içmezsen sürekli kusuyorum . Her hamilelik bir değil demişti doktorum ama ikinci de aynı oldu şimdilik
littlemiddle İlk gebeligimde 8-9 haftalarda başlamıştı neredeyse 20. haftaya kadar bulantım oldu. Bu sefer daha erken başladı, 7. haftada. Hiçbir şey yemek istemiyorum ve bulantı halinin bir an önce geçmesini bekliyorum 😵💫
ObirSirin Benim 9.haftada başladı şu an 11.hafta hala tam gaz devam 🥲 bulantı ilaçları da hiçbir işe yaramıyor uyku getirmekten başka.
Fatma_ecem4 Aslanmom1 benim piskolojikmen iki çizgiyi gördüğümvan vasliyor 16 . Üç haftaya kadar sürüyor
00pamuk00 Aslanmom1 5.hafta da hamileligimi öğrendim 8.hafta bulantılarım basladi su an 21.haftamdayim hala ilac kullaniyorim ilacı kesince kusmaya geri başlıyorum kusmalarim 15-16.hafta gibi azaldi ama dediğim gibi ilacı birakirsam yine kusuyorum 21.haftamda olmama rağmen 😭
Aysegebes Haftadan sonra azar azar başladı. 8 sonrası şiddetlendi şuan 12 deyim. Şimdi bulantıma kusma eşlik ediyor. Bulantım yok diye üzülmeyin iğrenç bir şey çünkü. Bulantılar yüzünden her gün ağlıyorum ve hiç hamileliğimin tadını çıkaramıyorum. Siz bari tadını çıkarmaya bakın
nazel123 Aslanmom1 8.haftada başladı şuan 15haftalık hala devam 😅 kusmam azaldı ama bulantı devam ediyor ilaç kullanıyorum sabah akşam prilam