Aslanmom1 Hamileliğinizi öğrendikten sonra mide bulantınız ne zaman başladı ? Ya da hiç bulantı yaşamadan hamileliğini geçirenler var mı ?
Sumisali_ Aslanmom1 Bulantı kusma yok diye sağlıksız gebelik geçirdiğinizi düşünmeyin sakın bu sizi üzmekten başka ile yaramaz.Ben ve benim gibi bi çok gebe arkadaşım bulantı yaşamayalım diye dualar edip ilaçlar kullanıyoruz.İlk gebeliğimde doğum yapana kadar bulantım kusmam devam etti.Şimdi ikinci gebelik 5 hafta dan beri ilk gebelikten daha kötü durumdayım geçsin bitsin diye dualar ediyor bazen ağlıyorum bile.Herkes bir değil maalesef.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
Aslanmom1 yeschef-13 Ya ne güzel maşallah. Ben de 6 haftalığım pek belirtim yok bu yüzden biraz korkuyorum açıkçası bebek sağlıklımıdır diye
cLearQueen Aslanmom1 ilk baslarda uyukluyodum artik o da gecti. Sadece sol kasık ağrım oluyo arada biraz da akıntı.. baska hicbir belirtim yok
Pembesarelle2 Aslanmom1 9 ayı sıfır bulantı ile geçirenler var herkesin gebeliği farklı ilerliyor Rabbime şükür nasip ettide bulantım oldu istifra edebiliyorum hamileyim diye ama bence bulantısız geçirmekte ekstra bir lüks 💃 Bebişler sağlıklı olsun 🙏👶
Basakcum Aslanmom1 ilk gebeliğimde neredeyse sıfır belirti ile 40+3 de doğum yaptım. Ne güzeldi yaa.. ikinci gebeliğimde baya çok bulantı vardı 5. Haftadan itibaren ve fakat 11. Haftada kaybettik. Demem o ki bulantı ya da başkaca herhangi bir belirti sağlıklı gebeliğe bir işaret değil. Lütfen ona odaklanma, şansının tadını çıkar. Şimdi 3. gebelik ve yine bulantılarım var. Umarım biran evvel geçer
Aslanmom1 Basakcum Başın sağolsun canım benimde bir kaybım var bu inşallah sağlıkla geçer. Cinsiyetten mi acaba farkediyor belirtiler?
Umutbebegi Bende bugün 7. Haftaya girdim.ilk gebeliğim. Bulantı, koku hassasiyeti vs. Hiç bir belirti hissetmiyorum. İnsan biraz endişeleniyor, elbet herkesin bünyesi farklı ama işte 🥲
Basakcum Aslanmom1 Deneyimleyenler onun da doğru olmadığını söylüyor. Bunun net bir sebebi yok bence. Doktorum da her gebelik birbirinden farklıdır sakın kıyaslamayın demişti bana