metemom_ Kızlar detaylı usgde plesanta kalınlaşması çıktı ilerki haftalarda bebeğin kilosunu etkileyebilirmiş eğer geçmezse bu yüzden bebeğe kilo aldıracak şekilde beslenmek istiyorum önerileriniz var mı
SmyEsciv metemom_ yani benim bebeğiminde kilosu düşük ne yaptıysam yakalamıyor almayınca almıyor ne yazıkki ama yinede Toz nesquik Avakado Çiğ badem Fındık Yoğurt Bunlarıda eklersiniz
Damlaozzz metemom_ Öğlenleri yoğurdun içine bol meyve ve yulaf koyuyorumara öğün gibi çok güzel oluyor yulafın kilo aldırdığını duymuştum
Funda54 metemom_ hergun bir yada iki haşlanmış yumurta kaşar beyaz peynir ceviz çiğ badem yoğurt muz ve her akşam yatmadan bı bardak kefir içiyorum
Tugbacim34 @metemom_ canım seninle haftalarımız aynı sanırım. Ben kefir içiyorum peynir puding falan da yiyorum. Sütü çok sevemediğim için. Birde arada sırada yumurta tüketiyorum o da zorla
metemom_ Tugbacim34 evet canım aynı haftalardayız 😊ay bende kefir içemiyorum midem hiç kaldırmıyor hamilelikten önce de hiç içemezdim zaten şekerine dikkat et dediği için doktor puding falan da yiyemiyorum 🥲
Reina metemom_ canım kefirin içine donmuş muz, çilek ya da sevdiğin hangi meyve varsa koy. Badem ve bal da ekle. Harika oluyor tadı:) afiyet olsun
Tugbacim34 @metemom_ 38 yaşımda ilk kez bu dönemde kefir içiyorum inan zorlaya zorlaya. Sanırım son haftalarda daha fazla kilo alıyorlarmış. Birde günde 2 litreye yakın su tüketiyorum
metemom_ Tugbacim34 kız o kadar sütü nasıl içiyorsun valla helal olsun ben sabahları yoğurt akşamları bir bardak sütü bile zor içiyorum hatta bazen sütten tiksinmemek için içine toz nesguik atıyorum 😂
metemom_ SmyEsciv birazda genetikle alakalı sanırım bazı insanların da bebekleri çok önden gidiyor şeker olmamasına rağmen mesela yine de elimden geldiğince bebeğe yarayan şeyleri tüketmeye çalışacağım inşallah faydası olur teşekkür ederim önerin için 💙
Tugbacim34 @metemom_ süt değil kız su 😂😂😂 almayan çocuk almıyor kız, hiçbirşey yemeden 4 kilo çocuk doğuranları biliyorum biraz genetik
metemom_ Tugbacim34 Allah’ım yanlış görmüşüm 😂😂 benimkinin babası da iri aslında inşallah biraz genetiği bulaşmıştır
SmyEsciv metemom_ sanırım öyle doktorda birşey demediği için bilmiyorum nedeni tam olarak, umarım faydası olur sağlıklı bir şekilde kilo alır bebeğiniz 💜🙏🏻
Mom_boy metemom_ Ben sabahları kahvaltıdan önce bir bardak süte 7mg kaşık ölcüsüyle atıyorum içiyorum 1 kasede nesquik yiyorum bazen cok acıktıgımda ama her gün degil tozu iciyorm her gün ☺️
metemom_ Funda54 kefirin meyvelisini mi içiyorsun canım benim çok midemi bulandırıyor meyvelisini denedim aşırı kötüydü birde sade mi denesem
Elosdef Kaşar peynir yazılmamış o da çok etkili benim geriden geliyordu bi hafta 2 defa kontrole gittiğimde toparlamıştı
metemom_ Elosdef köy peynirini fazlaca tükettiğim için uzun zamandır kaşar almamıştım alayım canım inşa işe yarar teşekkür ederim 😊