FKRKS29 Sinembeybi 5+6 da kese adet tarihine gore 7+6 da kalp atisi duyduk çok şükür ama doktor 7+2 uyumlu dedi , şuan 8+5 olduk😍
NurZenkin Sinembeybi kızlar bende 5+4 te doktora gittim betalarim ayın 16 sında 469 22 sinde 1262 ve 26 sında 2338 çıktı sizce nasıl artışları
Aslanmom1 Sinembeybi 5+1 de keseyi gördük 7+1de kalp atışı için çağırdı yarın tam 6 haftalığız. Ama çok bir belirtim yok yaa
Sultanyldrm45 6+2 yiz iki hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz 🥰 kızlar dünden beri ne kramp hissediyorum karnımda ne de midem bulanıyor bi sorun olabilir mi 😢
beautifulgirl NurZenkin artış iyi sizinki maşaAllah kadın doğum doktoruna mı gidiyorsunuz bende 4+6 gösteriyor ama betam cuma günü 99du pazartesi günü 16ydı
NurZenkin beautifulgirl kız bana düşük betan haftaya gel düzgün değilse alayım kürtaja dedi devlete gidiyorum hiç alttan muayene de yapmadı odasından çıkarken korkma bebek kesenin içinde bir şey olmaz ona diyo bir de dalga geçer gibi cumadan beri ağlıyorum onun yüzünden
NurZenkin beautifulgirl evet kadın doğuma gidiyorum ama doktor değiştirdim salı başkasına gidicem yarın tekrar beta olcturcem
beautifulgirl NurZenkin bebek kesedeyse nasıl böyle diyor anlamadım ben. Bende sağlık ocağına gıdıyorum henüz kadın doğuma gitmedim betam biraz daha yükselmesini bekliyorum diğer türlü bakmıyorlarmış
Busra19s Sinembeybi ilk muayene de biz hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk 6+2ydik o zaman sağlıklı dedi doktor 3 hafta sonra tekrar görüşelim dedi cuma günü randevumuz var bakalım şuan 8+2yiz
NurZenkin beautifulgirl işte benimde aklımı karıştırdı ya betaya takıldı kaldı 3 tür beta veriyorum yarinla 4 olacak sen düşün