BirAskMasali1323 Kızlar eşim diyo senden bebek kokusu geliyo dedim nasıl bi koku diyo işte dalin gibi bebek kokusu hamilelikten dolayı sanırım sizdede oldumu yada kaç haftalıkken başladı bu koku ben 14+1 haftalığım Ben kendimden alamıyorum o kokuyu ama o alıyomuş
Aslanmom1 BirAskMasali1323 Sevgili olup evlendiğimizden beri eşim hep onu söyler ensemin öyle koktuğunu 😅 Gebelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum eşiniz sizi çok seviyor ve kokunuz da güzel geliyordur 😍
Alynq BirAskMasali1323 eşim bazen karnımı öptüğünde söylüyor bunu bebek kokusu geliyor karnından diyor🥲🫶🏻🤍
Enfal_06 BirAskMasali1323 eşim beni öptüğünde diyor genelde bebeğim bebek gibi kokuyor yine diye kokum bebek gibi 🤣 çünkü ben hala onun bebeğiyim
BirAskMasali1323 Aslanmom1 Evet sevgisinden şüphem yokta 🥰öylr olsa normalde de söylerdi bi kaç gündür söylemeye başladı diyo sen bebekler gibi kokuyosun
BirAskMasali1323 yeschef-13 😂😂onlardan gelen bebek kokusuda ter kokusuda başımızın üstüneee🥰varsın onlar sayesinde gelsin
BirAskMasali1323 Alynq ya benimkide kaç gündür diyo senden bebek kokusu geliyo ama bilmiyorum doğrumu bu diye hamilelikten dolayı böyle bi koku bedende olurmu
BirAskMasali1323 Enfal_06 oda bana diyo sen benim içimde hiç büyümeyen bebeğimsin diye ama bu durum farklı bi kaç gündür bu kokunun olduğunu idda ediyo ne kadar doğru bilmiyorum
Gamzekeser Eşim de birkaç gündür göbeğimin bebek koktuğunu söylüyo gerçekten var mı acaba böyle bi şey ben alamıyorum ama 😂
BirAskMasali1323 Gamzekeser ayy evet ya bende merak ediyorum böyle bişey varmı gerçekten benimde bi kaç gündür öyle bi koku geldiğini idda ediyo ama bilmiyorum
Cemre44 Kendimde öyle bişey yok ama erkek kardeşimle aramda 7 yaş var kendisi şu an 22 yaşında ensesi hala bebk kokuyor gibi geliyor bana o koku hiç gitmedi ondan :) belki de sadece bana öyle geliyor bilmiyorum
BirAskMasali1323 Cennet-polat bende öyle düşünüyorum saçma ama bi kaç gündür öyle bi koku geldiğini idda ediyo onyüzden bende merak ettim varmı öyle bişey acaba diye
Alynq BirAskMasali1323 benden gelmiyo öyle bi koku aslında ama karnımda kokuyormuş bebeğin kokusu hep bunu söylüyor bence hormonlardan dolayı olabilir aslında bir de bebek var derimizin altında sonuçta Çelik kasanın içinde değil etimizin hemen altında, tıbben belki bir açıklaması yoktur ama geliyordur bence yalan söyleyecek halleri yok🥲😄
Tuba-M55 BirAskMasali1323 ay benim eşim de leş gibi terlediğim halde bisküvi gibi kokuyosun diyo hamileliğimden bu yana demeye başladı öncesinde güzel kokuyosun derdi sadece 🥲
Enfal_06 BirAskMasali1323 hm bilmiyorum ki bebeğim diye sevilmek kokmak özeldir bence kız niye bu kadar taktın
blovec BirAskMasali1323 benim de eşim aynısını söylüyor 10. haftadan beri falan kokun değişti daha bebek gibi kokuyorsun diyor 🥰🥰🥰
BirAskMasali1323 Alynq haklısın canım ama garip bi durum…Evet tıbben bi açıklsmsı yok ama dediğiniz gibi🥰
Sadeceanne2 BirAskMasali1323 ben lohusa iken sütüm kokardı o kadar güzel kokardı ki ev eşim geçen ev yine öyle güzel kokacak mı dedi (Oğlumu kaybettim , şimdi kızımı bekliyorum 🥹🥹🥹 daha çok kokacak sanırım hormonlar dan dolayı
BirAskMasali1323 Sadeceanne2 doğumdan sonra kokmak belki normal ama hamileyken bana bu durum garip geldi yada doğrumudur bilmiyorum