_almirasmom SmyEsciv ilk gebelıgımde 0 catlak ıle doguma gıttım dogurduktan 1 ay sonra gobek delıgının altında bıtane cızgı catlak olustu umursamadım suan 2. Gebelıgım 25 haftalık 12 kılo aldım ve gobek delımın ustu ve altı catladı ne kadar nemlendirici sürsem de catladı 🥹
SmyEsciv _almirasmom ay oda garip ilkinde olmayıp şimdi olması :( doğumdan sonra nasıl oldu kilo mu aldınız ilk defa duydum doğumdan sonra çatlak :(
SmyEsciv Alparslanmom__ gayet normal bence aldığınız kilo tabii doktorunuz ne diyor bilemem ama kendime göre söylüyorum
SmyEsciv tgbmerve yani bu tarz önlemler alınıp kötü hale gelmesi engellenebilir belki. O kırmızı beyaz çatlaklar doğumdan sonra gidiyor mu acaba :( ergenlikteki beyaz çatlaklarım hala benimle çünküüü 😢
tgbmerve SmyEsciv gitmiyor üste doğumdan sonra o kırmızılar beyaz çatlaga dönüşüyor , ilk çatlar catlamaz kirmiziyken lierac serum kullan dediler bana
_almirasmom SmyEsciv hyr aksıne kılo verdım 67 dem 48 e ındım eskı kıloma cok dıyet spor yaptım vucud sasırdı bırden sımdı gene kılo alınca vucut sasırıyo otomatik man kızımda hıc yag krem kullanmadan gebelık bıttı sımdı ne kremler ne yaglar suruyordumda yok catladı artık
SmyEsciv _almirasmom baya kilo vermişsiniz benimde kolumdaki çatlaklar kilo vermekten olmuştu ergenlik döneminde sadece alarak çatlanmıyor maalesef
Minikkus19 SmyEsciv 2 oğlum daki hamileliklerimde hoc çatlağım olmadı bu 3. Hamileliğim 33. Haftadayım yine hiç çatlak yok şükür biraz da gerçekten genlerden olabilir annem de de hiç olmamış kız kardeşlerimde de olmadı
Kbr-ozcn SmyEsciv ben 35. Haftama girecem 38+3 haftamda sezaryan olucam şuana kadar özel bir krem bakım yagi kullanmadım duştan sonra arada aklıma geliyor göbeğimede nemlendirici krem sürüyorum her zaman kullandığım günlük nemlendirici o da sanırım biraz genetik de etki ediyor toplam 10 kilo da aldım
SmyEsciv Kbr-ozcn işte evet bazı durumlarda genetik faktörler giriyor devreye Yapı beslenme kilo alma verme falan herşey etkili
Melson20 SmyEsciv Kizimda bolca ispanak su an oglumda baslarda canim resmen kuru sogan cekiyordu, normalde hayatta yemezdim ve havuc 😅
Tusba 32 haftada birden çatladım valla 😔 bebe yağı vazelin hindistan cevizi yağı vs bissürü şey de kullanıyordum ama olacağı varsa oluyor işte.bu arada 8 kilo aldım yani kiloyla da ilgisi yok bence
SmyEsciv Tusba yani evet o o kadar tuhaf ki birden çatlıyorsun ne yapsanda oluyor Çok kiloda almamışsınız mesela
myavocado SmyEsciv yine de bol bol nemlendirin cildinizi, ben hindistan cevizi, kakao, badem yağını dönüşümlü sürüyorum, bol su için.
Mesen SmyEsciv 14 haftadan sonra kızarıklık başladı mini mini çatlamalar oluştu şuan 23 haftalık dahaa belirgin hiç birssey kullanmiyorum