Mst12 Alışverişe başlamak istiyorum yavaştan ama ne alacağımı bilmiyorum elinde liste yapmış neyden kaç tane alınır diye yazan varsa atabilir mi ☺️
Hamilebirisi_06 Mst12 10 zıbın al yeter 😅 oğlum ağustosta doğdu ve zıbından başka birşey giymedi çok sıcak olduğu için. Dışarı çıkmaya da ince 5-6 takım yeterli olur yenidoğan olarak
Kelebekmisaliihayat Mst12 dolap, bebek arabasi, beşik, banyo takımı, kişisel bakım ( tarak, tırnak makası, şampuan, deterjan vs) hastane çıkışı 5li, zıbın, alt üst takım, tulum, patik, çorap, battaniye …
ipeklinaismom Mst12 biz her gün kıyafet degisiyoruz vallahi önce minikleri giydiriyorum sıraya koydum hep
07Tugce Mst12 beyaz zıbınlar tulumlar göğüs pedi göğüs pompası bebek çamaşır deterjanı şampuan losyon nevresim takımı çarşaf küvet banyo filesi eldiven ağız mendili alt açma örtüsü müslin örtüler çorap emzirme südyeni yastığı depend bebek tırnak makası tarak gibi şeylerden başlayabilirsiniz ilk iç ayi kurtaracak kadar kıyafet alın yaza denk geliyorsa zibinla gecirir bulunduğunuz yere de bağlı tabi. Kalıplar markadan markaya bebekten bebeğe değişiyor
Hulo2105 Mst12 bende yetmez diye alıyorum hep ama kimisi 5-6 takım yeter diyor kimisi günde 2-3 tane kıyafet değiştiriyor diyor kafam karıştı. Ben genelde 1-3 ay aldım yenidoğan 4-5 tane var. Hani çokta giyemiycek çok yenidoğan almakta istemiyorum. Bol bol çıtçıtlı body alıcam altına da normal tekli altlar aldım zaten ağustos eylül sıcak oluyor öyle gezer artık
teachermom1 Mst12 Ufak ufak almaya başlasanız iyi olur. Bebeğin doğumu yaza gelecekse kısa kollu zıbınlar alabilirsiniz. 5 tane yeni doğan 5 tane 3 aylık 5 tane 6 aylık şeklinde. Sonrasında arttırabilirsiniz. Tırnak makası, Şampuan ve deterjan alabilirsiniz ya da banyo işlerini tamamlamak için. Ya da küvet. Bir yerinden başlayın bitirin sonra diğer ihtiyaçlarına geçin daha hızlı olur. Kıyafetlerini alabilirsiniz. Çok abartmadan hoşunuza giden birkaç parça alın. Bebek alışverişi yaparken insanın gözü doymuyor herhalde, çok fazla almamak gerekiyor. Benim aldığım çoğu şey hiç kullanılmadı bile. İhtiyaç kadarını alın. Bebek arabası ve beşik bakabilirsiniz bunlar fiyatı dolar kuruyla artan ürünler çünkü. Erken almakta fayda var.