dogurangaplumba Youngmotherr yok kız yok Allah isteyene nasip etsin benim bu hamilelik zor geçiyor ilki daha da zordu zaten 3. Yü gözüm yemiyor hele bi doğuram bu bebişi
Youngmotherr dogurangaplumba ben de ikinciye girişemiyorum bi tane de kızım olursa ikisi eşit başka istemem
Kubranne-9 Aysemm44 Ne güzel acısız olması ama epidural ıkınma hissini yok ediyormuş o konuda sıkıntı yaşadınız mı?
Aysemm44 Kubranne-9 9 cm açılmadan sonra doktor ıkın dedi normal ıkınma hissi vardı yani ağrı yktu hiç ama
Aysemm44 Kubranne-9 Yok ozmnda ağrı yktu 9 cm kdr yatıyordum walla 😂😂😂bi kalktm kontrol ettiler 9 cm olmş 2-3 ikinmada geldi ondan sonra geri yatmışım 😂
Haticemhy2727 Anne_6 ara ara oluyor evet ama ilk üç ay her gün kusardım şimdi bu halime şükrediyorum 😁😂
Suhedaklync61 Aysemm44 olduğunuz iğne adı ne epidural olarak. Mı geçiyor ? Yoksa sadece bu belden uyuşturma sezeryanda mı
Kubranne-9 Aysemm44 Ne güzel yaa keşke ben de öyle olsam:) Suni sancı verildiği halde ağrı olmadı açılma oldu demek?
Anne_6 Haticemhy2727 bulantılarım hala devam ediyor dediğin gibi bende bu halime şükür ediyorum şu bile içermediğim günleri biliyorum 🥺