Sermec27 ikiminikannesi_ ay ben arada kaçamak yapıyorm valla dayanamıyorum artık biraz önce kedi dili ile pasta yapmıştım 1 dilim yedim kaç çıkacak bilmiyorum bakalım inşallah düşük çıkar ama doğumdan sonra hep kızartma börek pasta yemek istiyorum 🥰🤭
ikiminikannesi_ Sermec27 bende kaçamak yapıyorum artık canim dayanmak zlcok zor bittim 20 haftadir diyetteyim ama rahat rahat tadını alamıyorum korkudan ki
Sermec27 ikiminikannesi_ valla doktor bu değerler gayet normal dedi bana yaklaşık 15 kez sınırı geçmişimdr ama 170 i hiç geçmedim acaba hep 200 ler görmek mj sıkıntı
Sermec27 Pamuk çok şükür canım orda baksa bir şey var sanki parmaktan ziyade 😁 elini yumruk yapmış bu arada
ikiminikannesi_ Sermec27 valla canım banada nirmal sende seker yok diyorlar şuanda da kacamaklarda 240 i geçmiyor acaba normale mi döndük nedir 😀 ama diyete devam içimiz rahat etsin
Sermec27 Pamuk valla o utanmadan her kontörlden gösteriyor kendini ifşa ediyor bugün doktor uğraşti durdu yüzünü göstersin diye poposunu kaldırmış şeyini de açmış öyle duruyor terbiyesiz , 😁
Pamuk Sermec27 Benim oglanda 19. Haftaya kadar çatladık göstermedi .19 dan sonra sürekli firikik verdi😂
Sermec27 Pamuk 15 ten beri her kontörlde açıyor valla utanmadan 😁 diğer oğlanlar böyle değildi bu bir terbiyesiz çıktı senin oğlun terbiyeli bacım belli 😁
Sadeceanne2 Sermec27 😄😄😄😄hahahah o nasıl siper almaktır yahu 😄 gözünüz aydın inşallah daha da iyi olacak
Sermec27 Sadeceanne2 valla çok terbiyesiz hiç göstermedi yüzünü sadece dotünü ve pipisini gördük ultrason boyunca 😁
busesaybak Sermec27 ay çok sevindim sizin için benimde sorunum aynı en son 27 de gitmiştim hala aşağıdaydı plasenta şu anda 29. Haftadayım 31 de tekrar gideceğim ama çok korkuyorum çıkmaz diye :( inşallah benimde çıkar yukarı
Sermec27 busesaybak inşallah çıkar bende çok korkuyordm ama şükür su an çok çok iyi olmasa da 2 cm den az fazla yukarda inşallah sorunsuz doğum yaparız Allah’ın izniyle 🥰