Merhaba hanımlar ben şu an 30+6 haftalık hamileyim 22 den beri plesentam aşağıdaydi Sezaryen dikisine yakındı yani yaklaşık 8 hafta çok korktum ilk 1 ay elimden geldiğince çok dikkat etmeye çalıştım hep yatmaya çalıştım ama 1 mm kadar çıktı o süreçte sadece sonra akışına bıraktım yani mesela 2 hafta önce Samsun’dan Gaziantep’e gittim memleketime 9 10 saat yolculuk yaptım hep hareket ettim gezdim tozdum ufak tefek işlerimi yaptım hatta azıcıkta ağır kaldırmış olabilirim çok dikkat edemedim yani 3 haftadır bugün kontorlde yaklasık 22 mm ölçüldü mesafe doktorum bu mesafeyle sorunsuz doğum yaptırırız inşallah dedi 2 hafta sonra alttan bakacak inşallah daha da çıkar bu arada şekerim vardı yaklaşık 13 14 kez sınırı geçtim yani 4 kez falan 160 170 arası gormusumdr 10 kez de 140 falan görmüşümdür doktor sorun görmedi gayet iyi dedi suyum en son fazlaydı şimdi normal gayet iyi ama sadece 1 tık fazla sen diyete devam et dedi 1585 Gr 40 cm oğlum yüzünü göstermedi bize sıpa pipisini açmış yatıyordu 😁