Herdem25 Demetgk ama tahminen muhtemelen değil kesin dedi kordonunu ayrı pipisini ayrı gösterip gösteriyo işte erkek kesin dedi. Sonrasındada bazı kızların çıkıntılı oluyo pipi gibi dedi hayırlısı Allah tan sağlıklı olsunlar da
Halvaci Bebekim123 16 dan bir kaç hafta önceydi ama net söyledi hâlâ erkek dönme şansı kalmadı 32 haftaligi
Bebekkalpben Demetgk bana 12 de yüzde 90 erkek dedi 16 da kız dedi detaylıyı bekliyorum açıkçası biz de pipi görmüştük ama kayboldu 😂 en net anlama şekli aslında bebeğin pipisi değil tesisleri görünüyor mu
Demetgk Bebekkalpben 12 haftada testis gördük gibi ama bu sefer bacağının kenarındaydı pipi değişim duruyordu
Bebekim123 tunaanurr değişiyor mu yani ya bizde bugün tam 15. haftadayız yeni girdik doktor kız dedi bi’ay sonra gel kesinleşir dedi
peperutka Demetgk Valla herkes pipiye benzetmisti gördüğümüz seyi acikcasi bende hep erkek hissediyordum ve beni goren herkes kesinlikle erkege hamilesin diyorlardi.18.hafta da kesinlesince cok sasirdik olmaz olmaz diye birsey yok ☺️
prensleriminannesii Demetgk esimin tarafı hep erkek onun genleri ağır basti sanrm gerçi abisinin ablasının ikincisi kız ama bizde olmadı
TubaMustafa Zeynpatak Gebze’de bi arkadaşa 7.aya kadar üç tane doktor erkek diyor 7.ayda memleketine gidiyor başka bi doktora gidiyor o kız diyor. Sonra diğerleri de kız diyor ve kızı oldu hemde tüm eşyaları erkek eşyasıydı düşün yani 😂😊
Zeynpatak TubaMustafa ay inanmiyorumm bana da 2 tane doktor erkek dedi yuzde yuz konustular bide cogu seyini hazrladik oyle bisey olursa cingar cikar 😅😅😅
tazecikanneee Demetgk biiizz☝️☝️☝️☝️👋🏻👋🏻👋🏻Doktorumuz 16da kesin erkek dedi kesin bende felan yaptı sonra 21de detaylıya bi gittim kız 🙈 Basından beri erkek dediğinde bi küçük üzülmüştüm hep içime kız doğuyordu çünkü 😂😂 ama kızmış minnagımız şükür
Demetgk tazecikanneee ne guzel valla benim de içime kız doğuyor ama doktorlar bariz gösteriyor pipisini 😀😁😂
EmraheydaBier Demetgk banada erkek demişlerdi erkeğe benziyo dendi ama net 20 haftada görebildi doktor
Lalaydnn Zeynpatak Hım bende bir problem yok şükür eşimden kaynaklı tüp bebek sürecindeyiz biz inşallah hayırlı sonuçlar sonuçlarımız 🤲🏻