Demetgk Arkadaşlar var mi aranızda böyle birşey yaşayan 12 ve 15 hafta da erkek dediler yüzde 90 cıktı oran ama hala içimden kız geçiyor . Pipi iki ultrasonda da net gördük ama kordon olabilir mi acaba yada ne bilim yansıma kızla benzerlikte kalkmıştır herhalde bilemedim
emel16 Demetgk 12. Haftada bana da yüzde 90 erkek dedi penisi de gösterdi ama bakalım bir daha ki kontrolüm 18. Haftada değişir mi bende merak ediyorum açıkçası. Ama bende ilk baştan beri erkek hissediyorum değişip değişmemesi önemli değil de hazırlık yapmak istemiyorum netleşmeden:)
peperutka Demetgk Evet bana doktorum 14. haftada yuzde 90 erkek demisti 18.hafta yuzde yuz kiz oldugu çıktı.Kesin demeden alisveris filan yapmayin ilk haftalarda degisebiliyor cinsiyet
Zeynpatak Demetgk valla 10.haftadan beri pipisini gormeme ragmen 19.haftada doktora hala kesin mi kiz olabilir mi dedim yok artik dedi bana erkek pek degismiyor canim maalesef hele ki doktor pipi dediyse kesindir o cunku kordonu ayirt edebiliyolar
Bebekim123 Kız Allah emi sende hala bi’umut kız peşindesin değişmez bacım bence değişmez bana da bugün oran vermedi ama kız dedi ben değişmeyeceğini ümit ediyorum çünkü 15.hafta benim de 😍 Allah en hayırlı olanı versin sağlıklı olsunlar yeter ki senin 3.erkek sanırım demi
Demetgk emel16 hayırlısı olsun inşallah işte hisler bazen çıkmıyor ya ben kız gibi hissetmiştim yafa öyle istediğimden
Demetgk peperutka sız de ilk pipisini net görmüşmüydünüz iki ayrı doktor deyince yüzde 90 dedi üstelik bilemedim
TubaMustafa Zeynpatak Gebze’de bi arkadaşa 7.aya kadar üç tane doktor erkek diyor 7.ayda memleketine gidiyor başka bi doktora gidiyor o kız diyor. Sonra diğerleri de kız diyor ve kızı oldu hemde tüm eşyaları erkek eşyasıydı düşün yani 😂😊
prensleriminannesii Demetgk benimde 7 buçuk aylık oğlum var 3 aylık hamileyim 12 haftada erkek dedi 13 de erkek dedi pipisi resmen ortada yani net bi şekilde bende değişir diye umut etmiştim ama değişmiyor sanrm 😄
peperutka Demetgk Valla herkes pipiye benzetmisti gördüğümüz seyi acikcasi bende hep erkek hissediyordum ve beni goren herkes kesinlikle erkege hamilesin diyorlardi.18.hafta da kesinlesince cok sasirdik olmaz olmaz diye birsey yok ☺️
prensleriminannesii Demetgk esimin tarafı hep erkek onun genleri ağır basti sanrm gerçi abisinin ablasının ikincisi kız ama bizde olmadı
Herdem25 Demetgk bana 12 haftalıkken kesinnn erkek dedi hatta pipisini gösterdi 🙈 19 haftama kadar gitmedim o zamana kadar oğlum diye sevdik adı bile vardı çocuğum 7 hafta kişilik psikolojisi yaşamış meğersem 😂 Bu sefer kız dedi vee kızım oldu çok şükür 🥰
Demetgk Herdem25 Uzun süre girmemişsiniz ondan baya alışmışsınız gerçekten biz 12 gittik erkek dedi 15 gittik bugün erkek dedi iki farklı doktor dedi birde yüzde 90 oran verdi kordonu da başka yerde dedi bakalım hayırlısıyla alalım kucagimiza
Mervisnese Demetgk valla bnde 17+4iken gittim doktora bizimki göstermedi pek kndini doktor kordonundan belli %90 kız dedi ınsallah degismez
Herdem25 Demetgk ama tahminen muhtemelen değil kesin dedi kordonunu ayrı pipisini ayrı gösterip gösteriyo işte erkek kesin dedi. Sonrasındada bazı kızların çıkıntılı oluyo pipi gibi dedi hayırlısı Allah tan sağlıklı olsunlar da
Halvaci Demetgk bana doktor kıza benziyor demişti bir ay sonra gittim erkek dedi hala da erkek pipisinide gördüm 😄