Momss13 Neferut ben 5 haftaligimda esime soyledim esim anneci oldugu için hemen soylemek istedi bende kirmadim annemleri ve onun annesini tembih etdim 3 ayindan sonra hər kese soylemeyi dusunuyorum yeni oldum 3 aylik testleri bekliyorum her sey inṣAllah iy cikarsa soylicem
2cocuk2kopek Neferut kalp atışı duyulur duyulmaz arkadaşlar ve eşlerle bi organizasyonla herkes duydu 😂
Mesen Neferut kaynanam gil hemen öğrenmesin diye çok uğraştım ama malesef başaramadım onların nazarı çok değiyor nefret ediyorum
Tugba_turk46 Neferut ilk gebeliğim di hastaneye kusma şikayetiyle gittik hamile olduğumu öğrendim 3 haftalıktı hastane çıkışı ailelere hep söyledik🤣
Nutellamm Neferut ben çevreme hemen bu haberi verdim soranlara da evet diyorum Allah kaderimizde ne yazmışsa o olur rabbim kem gözlerden kötü kalpli insanlardan korusun
Neferut huysuz__ son 1 haftadır çok korkuyordum ben de ama içimdeki korku gitti şöyle düşünüyorum ne kadar stres bebeğe o kadar zarar akışına bıraktım canım ben de
gdaslik Neferut erkenden söylemeyin herkese şöyle 3-4 ayı geçirdikten sonra söylenebilir. Ben annemlere bile 12 haftada söyledim sosyal medyada 25 haftalıkken falan paylaştım.
Limonlukekkk Neferut biz 4 haftalıkken herkese söyledik gizlenmesi gereken ayıp yada kötü bişi mi bu gizleyenleri anlamıyorum
Neferut Limonlukekkk ayıp ya da kötü bir şey olduğu için canım ister istemez nazar kötü göz değiyor onun için
SmyEsciv Neferut 12. Haftadan sonra söyledik biz herkese sadece eşim ve ben biliyorduk arkadaş veya aileye bile söylemedik ben korkuyorum öyle şeylerden çünkü
Neferut SmyEsciv ben de çok ufak bir cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse. Onun sonucuna göre öğrenirler 12 haftadan sonra
Gul2808 Neferut öğrendiğim anda aileme söyledik bide büyük görümceme 16. Haftda kaynanama eltime felan söyledik
35izmir35 Gurbetteyim aileler dışında kimse bilmiyor şuan 26haftalığım ikinci gebeliğim pişman değilim sakladığıma çok rahat geçiriyorum bu yüzden 😂 Tayinciyiz bu sene artık batıya gittiğimde elimde bebeyle görür akrabalarım 😜
Merve_3351 Neferut Kendim 8 haftalikken öĝnredim kendi anneme ablama söyledim bi kaç hafta sonra kaynana gile onun dışında başka kimse bilmiyordu bayramda duyulmuş yani 8 aylıkken
madameux Neferut 14. Haftada fetal dna testi sonucumu alana kadar eşim disinda kimse bilmiyordu. Lüzum yok. Bildiklerinde o enerjiyi de hissediyorsunuz. Söyledikten sonra basima gelmeyen kalmadi zaten.
perihankrkya Neferut 3aylik olduğumda söylemiştik ama yayilmisti inanan olmamış snra 4 aylikken ogrenen falan oldu😂daha pek bilen yok gibi😂