Fulya1993 Neferut kardeşim biliyordu tek cinsiyet partisi yaptı eşi dostu aileleri çağırdı herkes orda öğrendi
Melson20 Neferut aileler ve iki arkadaşım dışında kimseye söylemedim Bilen biliyor zaten daha ne 😅 haha ben aslinda karnim cikana kadar soylemiyecektim 16 haftada esim annesine soyledi 🤣🤣 simdi 33 haftalik olcam neredeyse hala yeni ogrenenler var. Herkesin bilmesine gerek yok zaten diye dusunuyorum
buseyusuf27 Neferut bn 4 hftalık öğrendm ozmn soyledık aılelere 2.gebelıgım ılkınde demedık cbku yenı evlenmstık ozmanda 6 haftalıkken ogrenmstm ama herkese 3 aylık demstık
Paronayanne Neferut bende hemen marifet gibi koşa koşa söyledim . Sonra toparlanamadım. Evet bir çocuk bizde yok ama insanlar arasında o kadar kötü niyetli kişiler var ki . Hemen söyleme canım bence de . 11 12 haftayı gör derim fikrimce.
MorKelebek54 Neferut ben 5 haftalikken ogrendim. 8. Hadtada kalp atsini ve bebegi gorduk o gun ailelere soyledim. Bi kere kimyasal gebelik gecirdim o gun hemen herkeze soyledim ertesi gun de kanamam felan oldu. Saglikli gebelik mi degil mi ogrenmeden kimseye net bisi demek istemedik cunku herkez bizden guzel haberler bekliyodu hel deneyip olmadigini biliyolardi. Neyse iste 8. Haftada kalp atisini duyunca doktorum da hersey yolunda diyince herkeze soyledik. (Sadece ailelere) arkadaslara akrabalara da instsgramdan anne baba oluyoruz kartlari ile duyurduk 14. Haftada aksamindada cinsiet partimiz oldu zaten o sekilde ogrendiler
tamamdanolmuss Neferut dün benim doğum günümdü eşim de güzel bir pasta yaptırmıştı öyle paylaştım instagramda. Onun dışında aileler ve yakın arkadaşlarım biliyordu 16+1 haftayız ☺️
bubuiledudu Neferut ben de 9.haftadayim söylemedim kimseye aileler de dahil eşim ve iş yerinden bir arkadaşım biliyor sadece ama nazardan değil. 2 kaybım var çok zor şeyler yaşadık bundan da tam emin olalım istedik haftaya nipty test vs olacak ondan sonra ailelere açıklarız hersey yolundaysa. Biz de daha tam emin olalım hayal kırıklığı çok yaşadık. Asilama tüp bebek negatif bir çok süreç
2prenses1ane Medinedemrl amin en iyisini yapmışsın bende de bi korku tekrar kalbi durur mu korkusu var sürekli inşaAllah sağ Salim kucağımıza alırız 🌸🤲
Zeyyno_ Neferut Ben 5haftalikti öğrendim hastaneye gidip kalp atışlarıni vs öğrendikten sonra syledim yani o zmnda 7+2felandi galiba çok şükür bugün 23haftalik olduk bence ne kdr saklayabilirsen sakla benm mide bulantılarım vardı bide aile apartmannda oturuyoruz o yüzden gizlemem pek mümkün olmadi ilk gebeligimdede aynı şekilde söylemiştim
irem4556 Neferut Ben çok yakınlarım dışında 2 ay kimseye söylemedim canım en güzeli hemen dillendirmemek bence
Ebruarss Neferut çok erken zaten henüz iyice bir tutunsun siz bebeğe bebek size , nazara çok inanıyorum ben biraz daha beklemekte fayda var
Dlntkesn Neferut ilk öğrendiğimde ailelere söyledik 10 haftalıkken falan da akrabalar duydu ister istemez duyuluyor🥹 biz saklamayı beceremedik🤣🤣
Esraaaas Neferut ailelere biz öğrenir öğrenmez söylemiştik teyzelere halalara da 2,5 aylıkken söyledik
Btlshnnn Neferut bende söylemeyecektim ama 6 yaşında ki kızım ibret etti bizi sülaleye ve okulda herkese annemin karnında kardeşim var demiş 8 haftalık olduk 😊🥰
huysuz__ Neferut üçünde de öğrendiğim gün söyledim sevdiklerime, kuzen eş dost dahil 😅 mutluluk paylaştıkça çoğalır , sakınan göze de çöp batar hesabı saklama gereği duymadım, nasipte olan neyse o olur endişe etme 🥰
Neferut huysuz__ son 1 haftadır çok korkuyordum ben de ama içimdeki korku gitti şöyle düşünüyorum ne kadar stres bebeğe o kadar zarar akışına bıraktım canım ben de